2777
2789
عنوان

جاریم هرزس

5901 بازدید | 109 پست

رفته بودیم بیرون واسه ناهار گفت برنج شوره بعد ب شوهره من گفت بیا بخور ببین و با قاشق دهنی خودش دوباره زد تو قابلمه و قاشق رو خودش برد داخل دهن همسر  منم اتیش گرفتم چیزی نگفتم و ناهارم نخوردم بعده ناهار وسیله هامو جمع کردم و با شوهرم دعوا کردم ک پاشو بریم و چیزی هم نگفتم ک دلیلش چیه بعدا تو خونه گفتم بهش و شوهرم گفت تو مسافرت این چیزا پیش میاد تو زیاد حساس شدی و منم تو عمل انجام شده قرار داده و خیلی پروعه چیکار کنم اگه بخوای دیگه باهاشون رفت و امد نمیکنیم   اخه اون خیلی پروعه ولی من حتی روم نمیشد بگم ک تو اینکارو کردی جلو شوهرش و کلا باهاش قطع رابطه کردم بنظرتون من زیاد حساس شدم کارم اشتباه بود یا اون خیلی هرزس

البته اینم بگم همیشه از این اخلاقا داره و حرفای مثبت 18میزنه جلو شوهرم و من همیشه تحملش میکردم دیگه ایندفه خونم بجوش اومد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من اصلا تحمل اینجور ادمای بیحیایی رو ندارم

قطع ب یقین قطع ارتباط میکردم

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

چرا به شوهر خودش نگفت بیا بخور

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد