2777
2789
عنوان

جاریم هرزس

| مشاهده متن کامل بحث + 5901 بازدید | 109 پست

شوهرت میتونست بگه قاشق دهنیه من حالم بد میشه جز دهنی خانومم بخورم

خواهرم تو هرکاری بکنی نمیتونی جلو ملت رو بگیری از خونه خودت شروع کن از شوهرت 

والسلام

همه ی دنیا در حکم یک دوربین عکاسی است،لبخند بزنید    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بایدمیگفتی فلانی این چه کاریه ادم قاشق دهنیشونمیده به کسی اونم بااین بیماری!!!بعدبه شوهرت میگفتی نخو ...

عزیزم بنظرم اگر میگفت ضایع میشو چون اون لحظه شوهرش باید میگفت نه ببخشید دهنیه و این صحبت ها

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️
عزیزدلم  از جاری من بدتر نی که  من تازه ازدواج کرده بودم دو تایی تنها بودیم  بهم گ ...

وای چقدر کثافته😐خدایا به من 10 تا خواهر شوهر بده ولی یه دونه جاری نده😐واه واه

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)
عزیزدلم  از جاری من بدتر نی که  من تازه ازدواج کرده بودم دو تایی تنها بودیم  بهم گ ...

چقدر خوشحال شدم برا امضات گلم🤩🌺

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️

تو زیادی حساسی با همین یه کار که نمیشه گفت طرفت هرزست که

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)
هرزه که نه ولی خیلی زشته کارش فقط زنوشوهر ازینکارامیکنن که قاشق دهنی ..‌باهمه راحته یا نه فقط باشوهر ...

شاید دلش دوتا دوتا میخاد 🤣

- عَز خودِتون‌ اِنسآنیَت بہ جآ بِذآرید تولیدِ مِثل رو هَمِہ حِيوونآ هَم بَلَدَن😹🖕🏿

منم با برادر شوهرم خیلی راحتم البته زن نداره هنوز و از خودم کوچیکتره همیشه خدا هم خونه ماست دارم ب این فکر میکنم بعدا زن گرفت زنش باید ب من بگه هرزه؟😒😒

خدا بزرگه㋛✿