2777
2789
عنوان

جاریم هرزس

| مشاهده متن کامل بحث + 5902 بازدید | 109 پست
وای چقدر کثافته😐خدایا به من 10 تا خواهر شوهر بده ولی یه دونه جاری نده😐واه واه

قطع رابطه ام ازش خبر نداره 

من چقدر ساده بودم با این رفت و امد میکردم 

یه بارم پشت سر اون یکی جاریم گفت اره خرابه فلانه 

چونکه میرفت خونه اون یکی برادر شوهرم که مجرد بود کمک میکرد غذا میذاشت براش و ...

این جاریم میگفت اون خرابه میره اونجا لباس کوتاه میپوشه جلو فلانی رژه میره 

یه حرفای بیخودی میزد 

اخریا ازش ترسیدم گفتم الان پشت منم میگه خرابه 😐

کلا حرف در بیار بود از انگشت نبریده خون در میارد 

توی رفت و امد با جاری دقت کن ...فقط سلام خداحافظ ...

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در رابطه با ایشون نظری ندارم اما در مورد شما میتونم بگم خیلی بد دهنی 

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

به طور قطع نمیشه گفت هرزس ولی رفتارش طوری بوده ک دیگران رو ب خودش بدگمان میکنه و هرچند اگر هرزه نباشه رفتاره خانم عفیف و باوقار رو نداره...سعی کن رابطه ت رو باهاش محدود کنی گلم 

ینی چی هر دو از ی سوراخ اومدن😐😂

بابا از حرصم گفتم 😂😂😂😂😂

مادرشوهرم زائیده دیگه از یه سوراخن ..دو تا داداشن چه فرقی دارن 😁😂😂😂😂

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

اگ متوجه بشه که حساس شدی ب کاراش از همین نقطه ضعفت همیشه استفاده میکنه برای چزوندنت همیشه بیخیال خودتو نشون بده حداقل جلوی روی جاریه

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
چقدر خوشحال شدم برا امضات گلم🤩🌺

فداتشم عزیزدلی😍🤗

چقد بد..... 

ولی بنظرم شما به شوهرت زیاد نگو اینجوری بیشتر کنجکاو میشه و حساس نسبت به جاریتون..... خودتون رو بزنید به بی خیالی و تویه جمع سعی کنید ازین حرفا میزنه جاریتون پاشید برید جای دیگه با شوهرتون به بهانه ی کاری ..... واقعا چه زنااااایی پیدا میشن ما زنا همش خودمون مقصریم بعد میگیم چرا آقایون خیانت میکنن ....خب زن به زن نارو میزنه با اینجور رفتارش

با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍