2777
2789
عنوان

جاریم هرزس

| مشاهده متن کامل بحث + 5902 بازدید | 109 پست

ببین عصبانیت تو مشکلی رو حل نمیکنه شوهرت باید زیاد با جاریتون گرم نگیره احتمالا جاریتون از شما بزرگتره وقبل از اومدن شما به جمع اون خونواده بوده برا همین سخت میتونی بقیه به بقیه بفهمونی که رفتار جاریتون شرم اوره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بخدا شوهره خودش اونجا بود ب شوهره من گفت پس این ینی هرزگی از نظر من

نه عزیزم شمارو نگفتم با کی دیگه بودم که گفت جاریم بهم گفته  اگه قبله شوهرم شوهره تورو دیده بودم زنه شوهرم ننمیشدم😂درمورد شما هم چیزی نمیشه گفت.باید رفتارای دیگش رو هم دید تا متوجه شد که از قصد کرده این کارو یا نه.ولی خب من خودم پسره غریبه بخواد دهنی منو بخوره خجالت میکشم.چند سال پیش سره سفره من یه لیوان دوغ ریخته بودم یه قلوپ خوردم دیگه نخوردم.خالم فکر کرد دست نخوردست به پسر خالم  گفت بردار دوغه یلدا دست نخوردست همونو بخور پسر خالم چیزی نکفت من زود گفتم نههه خاله اون دهنیه بذار برم براش بیارم

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)

خدایا شکرت که فعلا جاری ندارم

برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕

اینجور که معلومه جاری از مادر شوهر چندش تره😐😂حواسم باشه شوهر ایندم تک بچه باشه

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂

کارت اشتباهه باید رک باشی همونجا بگو شوهرم قاشق دهنی بدش میاد عزیزم الانم تو شرایط کرونا درست نیست 

حرف رکیک زد با لحن شوخی بگو زشته هم شوهر من خجالت میکشه هم من جلو شوهرت خجالت میکشم جای ک ما هستیم از این حرفا میزنی 

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
نه عزیزم شمارو نگفتم با کی دیگه بودم که گفت جاریم بهم گفته  اگه قبله شوهرم شوهره تورو دیده بودم ...

خب عزیزم اینا برمیگرده به شرم و حیا ک بعضیا ندارن متاسفانه شما هم مثل من سر سنگینی خوشم اومد ازت افرین

قطع رابطه ام ازش خبر نداره  من چقدر ساده بودم با این رفت و امد میکردم  یه بارم پشت سر او ...

وای جاری منم همینجوریه فقط حرف در میاره 

پیش هر کی یجوریه 

پیش مادر شوهرم از من بد میگه

پیش من از مادر شوهرم بد میگه

بقیه رو ب جون همدیگه میندازه 

الان ازش متنفرم 

درضمن به شوهرت بگو انقد رو نده بگو یکی از مردای فامیل جلو چشم تو قاشق دهنی بزاره دهن من بدت نمیاد نیخولی اینکارو کنم رو نده بهش انقد باهات راحت نباشه 

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞

ببین کارش درست نبوده نه چون اون جاریته کلا نبوده

ولی آره انگار مدلش اینه شما حساسی ولی واقعا هرزه؟؟ زشته به خدا شما مگه هرزگیشو دیدی؟؟؟ خب شوهرتم که موافقه اگه راحت نیستی باهاش کم رفت و آمد کن