رفته بودیم بیرون واسه ناهار گفت برنج شوره بعد ب شوهره من گفت بیا بخور ببین و با قاشق دهنی خودش دوباره زد تو قابلمه و قاشق رو خودش برد داخل دهن همسر منم اتیش گرفتم چیزی نگفتم و ناهارم نخوردم بعده ناهار وسیله هامو جمع کردم و با شوهرم دعوا کردم ک پاشو بریم و چیزی هم نگفتم ک دلیلش چیه بعدا تو خونه گفتم بهش و شوهرم گفت تو مسافرت این چیزا پیش میاد تو زیاد حساس شدی و منم تو عمل انجام شده قرار داده و خیلی پروعه چیکار کنم اگه بخوای دیگه باهاشون رفت و امد نمیکنیم اخه اون خیلی پروعه ولی من حتی روم نمیشد بگم ک تو اینکارو کردی جلو شوهرش و کلا باهاش قطع رابطه کردم بنظرتون من زیاد حساس شدم کارم اشتباه بود یا اون خیلی هرزس
البته اینم بگم همیشه از این اخلاقا داره و حرفای مثبت 18میزنه جلو شوهرم و من همیشه تحملش میکردم دیگه ایندفه خونم بجوش اومد
ببین عصبانیت تو مشکلی رو حل نمیکنه شوهرت باید زیاد با جاریتون گرم نگیره احتمالا جاریتون از شما بزرگتره وقبل از اومدن شما به جمع اون خونواده بوده برا همین سخت میتونی بقیه به بقیه بفهمونی که رفتار جاریتون شرم اوره
اره بخدا شوهره خودش اونجا بود ب شوهره من گفت پس این ینی هرزگی از نظر من
نه عزیزم شمارو نگفتم با کی دیگه بودم که گفت جاریم بهم گفته اگه قبله شوهرم شوهره تورو دیده بودم زنه شوهرم ننمیشدم😂درمورد شما هم چیزی نمیشه گفت.باید رفتارای دیگش رو هم دید تا متوجه شد که از قصد کرده این کارو یا نه.ولی خب من خودم پسره غریبه بخواد دهنی منو بخوره خجالت میکشم.چند سال پیش سره سفره من یه لیوان دوغ ریخته بودم یه قلوپ خوردم دیگه نخوردم.خالم فکر کرد دست نخوردست به پسر خالم گفت بردار دوغه یلدا دست نخوردست همونو بخور پسر خالم چیزی نکفت من زود گفتم نههه خاله اون دهنیه بذار برم براش بیارم
من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)
اینجور که معلومه جاری از مادر شوهر چندش تره😐😂حواسم باشه شوهر ایندم تک بچه باشه
خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :| وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂