2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مشکوکم مشکوکم به تووو🤨

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
نهال😍

سلام خوبی؟؟😋😍

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

[QUOTE=173716101]چطوری اذیت؟[/QU

کتک میزنه ، سر چیزای الکی به خانوادم فحش میده و توهین میکنه بهم ، لوازم آرایشاموهمه رو خورد کرد، رشتم طراحی بود گاهی تو خونه نقاشی میکشم پاره شون میکنه ، نتم تموم شه تا چن هفته نمیخره واسم که نتونم با مادرم تصویری حرف بزنم ، حق بیرون رفتن از این ۴ دیواری رو ندارم همه شادیامو گرفته 

[QUOTE=173716101]چطوری اذیت؟[/QU کتک میزنه ، سر چیزای الکی به خانوادم فحش میده و توهین میکنه بهم ، ...

چرا جدا نمیشی؟؟؟؟فک میکنی درس میشه این؟

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
چی میخوای بخوری..من دارم الویه میخورم اما دلم پیتزا میخواد😪😪😪😪

پفکی چیپسی😄😄پیتزا منم دمل میخواد😋

(تیکر تولدمه) سگ مظهر وفاداریست...اما همیشه میگویند مثل سگ پشیمون میشی...آری همیشه اخر وفاداری پشیمانیست...
پفکی چیپسی😄😄پیتزا منم دمل میخواد😋

چیپسو پفکم دلم خواس ب یاد پیتزا من الویه میخورم توام چیپس نوش جان کن..تف ب این زندگی بی خیر

همیشه ورق برنمیگرده ؛ گاهی اوقات کتاب بسته میشه ، دیگه ورقی نیست که برگرده .