2777
2789
عنوان

عروسی. آجیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 146 پست
این بی فرهنگ بازیا چیه؟  جدای عروسی تو کرونا مگه میشه تو کوچه بزنی برقصی؟

بله.اینجا تو زاهدان.بلوچ ها و زابلی ها ارگ و ساز دهل میارن همه رقص محلیشو میرن.

تو نت بزن ببین بخون در بارش. بعد بگد بی فرهنگی هست.

💙تُݧْسی کَٵَنَّکَ لَمْ تَکٌنَ💙               #همیشه_عشق_باشد_همیشه_برکت.        #باشگاه_پرواز                     #استقلالی_درجه_یک

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

لباسشویی ڟرف شویی اینا چی...اونا رو کی خریده

لباسشویی.ما.

ظف شویی نمدونم فک کنم اون خریده.

البته خونشم خردید.ماشینم خرید.اجاره نشین نیست بابام گفت خونه از خودت داشته باش.خزید.امد

💙تُݧْسی کَٵَنَّکَ لَمْ تَکٌنَ💙               #همیشه_عشق_باشد_همیشه_برکت.        #باشگاه_پرواز                     #استقلالی_درجه_یک
بله.اینجا تو زاهدان.بلوچ ها و زابلی ها ارگ و ساز دهل میارن همه رقص محلیشو میرن. تو نت بزن ببین بخون ...

کسی که تو عروسی جون مردم هیچ ارزشی براش نداره بی فرهنگه 

نمونش دختر خاله منه که داره عروسی میگیره منم از ترس جون پدر مادرم دارم سکته میکنم 

خدا لعنت کنه اینجور ادمارو

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
کرونا رو میگه خواهر من

فک کردم.درکل میگه

لباسشویی.ما. ظف شویی نمدونم فک کنم اون خریده. البته خونشم خردید.ماشینم خرید.اجاره نشین نیست بابام ...

خب یدونه عروسی بگیرید دیگه ب غریبه ک نمیخواید غذا بدید ...طایفه خودتونه بلاخره...ی شام ک بحث نداره خواهر من...

کسی که تو عروسی جون مردم هیچ ارزشی براش نداره بی فرهنگه  نمونش دختر خاله منه که داره عروسی میگ ...

ا اینکه میخواست تو برج 6 بگره که روزی 200 تا میمردن.بهتره الان.که باز شرایط شهرما بهتره خداروشکر.

خب یدونه عروسی بگیرید دیگه ب غریبه ک نمیخواید غذا بدید ...طایفه خودتونه بلاخره...ی شام ک بحث نداره خ ...

خب ما همون طایفه خودمدن تواستیم دعوت کنیم گفت نه فقط برادراش با عموش.

مام گفتیم بیا تا بدیم بهت

کسی که تو عروسی جون مردم هیچ ارزشی براش نداره بی فرهنگه  نمونش دختر خاله منه که داره عروسی میگ ...

عزیزم نفرین نکن خوشبخت شن...کرونا هست حالا حالا ها...شما نرید کادو بفرستید ..حق بده تا کی نامزد بمونن چند سال

ا اینکه میخواست تو برج 6 بگره که روزی 200 تا میمردن.بهتره الان.که باز شرایط شهرما بهتره خداروشکر.

عزیزم قشنگم اتفاقه 

تو این شرایط یکی تو عروسیه شما دور از جون زندگیش از بین بره خواهرت چجوری میخاد با این عذاب وجدان زندگی کنه؟ 

عزیزم نفرین نکن خوشبخت شن...کرونا هست حالا حالا ها...شما نرید کادو بفرستید ..حق بده تا کی نامزد بمون ...

باشه 

خواهر من ادم نبود ارزو نداشت که بی هیچ جشنی رفت سر زندگیش؟ 

من نرم 

مادرم که خواهرشه مجبوره بره چیکار کنم؟ 

از رو شکم سیری حرف میزنید

عزیزم قشنگم اتفاقه  تو این شرایط یکی تو عروسیه شما دور از جون زندگیش از بین بره خواهرت چجوری م ...

ابجی جان.اونا میخوان بگیرن ما زورشون نکردیم.مامانم گفت بزارین 3ما تعطیلات گفت نه ما 3 باره داریم میایم.بابام گفت باشه...

باشه  خواهر من ادم نبود ارزو نداشت که بی هیچ جشنی رفت سر زندگیش؟  من نرم  مادرم که ...

ابجیم من اینقد ارزو ها داشت.

که نگو.

واس پسر های قبلیش باس میدید چه آسی رو کرد.

ابجی جان.اونا میخوان بگیرن ما زورشون نکردیم.مامانم گفت بزارین 3ما تعطیلات گفت نه ما 3 باره داریم میا ...

دیگه اونکه گفته چهل نفر 

داداش شما زنگ زده همه رو خبر کرده که