2777
2789
عنوان

عروسی. آجیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 146 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدایی اینا رو بخره عروسی بگیره ...هیچی دیگه ی دست کت شلوار واسه بابای عروسم بخره...ما خودمون عروسی م ...

بابای عروس داره کل جهاز و میده.جشن عقد مفصل هم میگسره بعد بیاد خرج مهمونای خودش تو عروسی رو هم بده؟....بده کالا بده یه چیزی هم بالا بده؟

پدر عروس هیچ وظیفه ای نداره واقعا.ولی دوماد وظیفشه عروسی بگیره.من اولین باره میشنوم خانواده عروس خرج مهموناشونو میدن.

بابای عروس داره کل جهاز و میده.جشن عقد مفصل هم میگسره بعد بیاد خرج مهمونای خودش تو عروسی رو هم بده؟. ...

خب وقتی.پدر دامادبخواد اینجوری کنه،ما مجبوریم چون طرف به امیدی.عروس میشه.

مام بخاطر ابجیم.میخوایم روز عروسی اینجوری کنیم.

ولی درکل خرج عقد با عروسه.

فقط شیرینی که میدن داماد میده

💙تُݧْسی کَٵَنَّکَ لَمْ تَکٌنَ💙               #همیشه_عشق_باشد_همیشه_برکت.        #باشگاه_پرواز                     #استقلالی_درجه_یک
واسه ما کل جهازو عروس نمیخره...فقط ریز

مام ریز میز میدیم.همه چی.گازم ما میدیم.

فقط یخچال و فرش و خونه و تلوزیون و ریز میز دیگه داماد بخواد میده.

و دختر یه فرش هم میبره با خودش

💙تُݧْسی کَٵَنَّکَ لَمْ تَکٌنَ💙               #همیشه_عشق_باشد_همیشه_برکت.        #باشگاه_پرواز                     #استقلالی_درجه_یک
همونه پس

خدایی فقط ریز دیگه چیزی نیست ک....ما اگه جهیزیه رو عروس میخرید تو استادیوم عروسی میگرفتیم واسش....البته کادوی خانواده ی داماد واسه خودشونه واسه عروس هم واسه خانواده ی خودشه...انصاف نیست پدر عروس چند سال عروسی همه رفته پول انداخته کادو داده بعد پسره ببره...ما میدیم خانواده عروس

الان داماد واسه جهیزیه چی خریده؟؟؟؟

یخچال.فرش.تلوزیون.تشک و تخت و بالش و وسایل ریز خونه.

ولی.مام ریز زیادمیدیم

عفد تو خونه ماست.هرکی هم بود ما شام میدیم. عروسم یاعت های 4تا پنج خونه باباش به تخت میشینه مثلا ساع ...

این بی فرهنگ بازیا چیه؟ 

جدای عروسی تو کرونا

مگه میشه تو کوچه بزنی برقصی؟ 

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟