2777
2789
عنوان

عروسی. آجیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 146 پست
خب الان دایی عروس کادو میاره دوماد برمیداره.؟؟؟؟

نه از ما مثلا کادومیده میگه اط رف دایی عروس به عروس پول میده به عروس.

باز هرکی خواست کادوشو میده به داماد.

💙تُݧْسی کَٵَنَّکَ لَمْ تَکٌنَ💙               #همیشه_عشق_باشد_همیشه_برکت.        #باشگاه_پرواز                     #استقلالی_درجه_یک

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ادم دخالت گری نیست به زندگیشون کاری نداره. دامادمون معلمه تازه دبیریشو گرفته  خونه خریده ماشی ...

اهان ینی گفتن تالار نگیریم.هرکس خونه خودش جشن بگیره؟ب نظرم حرفش منطقیه تو کرونا

گرچه همین دورهمی ها خطرناکه

اره 

کاربری برای دو نفره جهت اطلاع کاراگاه ها .و خانومی که بهم تهمت دروغ گویی میزنی مگه من تلپیک جنجالی میزنم نهایت تاپیکای این کاربری برای کنکور و روابط با همسره دیگه اینهمه تهمت و قضاوت برای چیه 😑   نی نی سایتی ها با ارزش ترین ادمایی هستن که اطرافم داشتم و به مهربونیتون هیچ جای دیگه ای نیست دوستتون دارم ❤🥰
بعد اونوقت دوماد چکارست؟جاهز و کی میده تو رسمه شما؟

جهیزیه...لوازم بزرگ و داماد تهیه میکنهـ..ریز و عروس...مثلا یخچال ساید فرش تلویزیون سرویس چوب ماشین لباسشویی اجاق گاز 

اره عزیزم.همه ی کادوها برای عروس دوماده.برای هر دو طرف.خرج عروسی هم با دوماده.اصلا خانواده عروس چیزی ورنمیدارن.خودشونم ب عروس و دوماد کادو میدن

اهان ینی گفتن تالار نگیریم.هرکس خونه خودش جشن بگیره؟ب نظرم حرفش منطقیه تو کرونا گرچه همین دورهمی ها ...

عفد تو خونه ماست.هرکی هم بود ما شام میدیم.

عروسم یاعت های 4تا پنج خونه باباش به تخت میشینه مثلا ساعت های 7.میبرنش خ نه شوهرش.

یه دو یا سه ساعت بزن بکوب بعد هرکس میره خونش اوناییکه از رف دامادن .خونه داماد شام میخورن.

اونایی که از عروسن خونه عروس.

ولی داداشم امشب زنگ زد به دوستاش گفت روز عقد میاین 3 ساعت تو کوچه بزنیم برقصیم.

رو عروسیم جلو عروس میاین میرقصین

💙تُݧْسی کَٵَنَّکَ لَمْ تَکٌنَ💙               #همیشه_عشق_باشد_همیشه_برکت.        #باشگاه_پرواز                     #استقلالی_درجه_یک
اهان .ن ما همه ی جهاز و خانواده عروس میده

خدایی اینا رو بخره عروسی بگیره ...هیچی دیگه ی دست کت شلوار واسه بابای عروسم بخره...ما خودمون عروسی میگیریم...خیلی بهتره بنظرم...ن حرفی ن حدیثی

شما کجایی هستیدــ

اصالت بیرجندی.زاده زاهدان