2777
2789
عنوان

عروسی. آجیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 146 پست
الان ک کروناست ولی عروسسی رو داماد هزینه میکنه ،شما برای کجایی میگی اولین باره 😐

اصالت بیرجند.

زاده زاهدان

💙تُݧْسی کَٵَنَّکَ لَمْ تَکٌنَ💙               #همیشه_عشق_باشد_همیشه_برکت.        #باشگاه_پرواز                     #استقلالی_درجه_یک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهم مث شما....والا شاید خانواده ی عروس بخواد هزار نفر دعوت کنه...ب داماد چ ربطی داره....شما خودتون ...

چ ربطی داره عقدی منم بابام ۶۰۰نفر مهمون اونارو شام شاباشای دامادم نخواست فقط کادوهای پاکتیو برداشتیم 

عروسیم با اوناس مطمئنیم هزارنفرم بگیم حرفی ندارن و کادوهاشونم دیگه براب اوناس ن ما 

کاربری برای دو نفره جهت اطلاع کاراگاه ها .و خانومی که بهم تهمت دروغ گویی میزنی مگه من تلپیک جنجالی میزنم نهایت تاپیکای این کاربری برای کنکور و روابط با همسره دیگه اینهمه تهمت و قضاوت برای چیه 😑   نی نی سایتی ها با ارزش ترین ادمایی هستن که اطرافم داشتم و به مهربونیتون هیچ جای دیگه ای نیست دوستتون دارم ❤🥰
عزیزم وقتی مدارس باز میکنین و معلم دخترم زنگ میزنه میگه بیاد و نزاشتم بره .ببین اون وزیر آموزش بی فر ...

اولا مدارس اعلام کردن اجباری نیست

دوما مردم ما کی چشمشون به دولت بوده که الان شده با دومشون؟

هر کار دلشون میخواد میکنن!!!!!!

حتما باید بیان شب به شب قفل بزنن دم خونه هامون و یه کلت بذارن رو شقیقمون تا بفهمیم رعایت یعنی چی؟

کار پدر داماد درسته مگه شما خودتون خرج عروسی رو نمیدید.... اولین باره میشنوم خانواده داماد خرج عرو ...

وااااااا خرج عروسی پس با کیه؟؟؟؟؟؟کدوم شهری شما؟؟؟؟

خدای مهربونم خودت پشت و پناه و نگهدار خونوادم و دوتا پسرای عزیزم باش. برا سلامتیشون لطفا یه صلوات بفرستید. یک دنیا ممنونم ازتون
باباش خودشو همه کاره کرده

عزیزم من جای شما باسم چهل تچمن بابا رو میگیرم عروسی هم نمیگیرم ...بعدا با مدیریت خودم و همسرم خانواده های درجه یک و هر کی رو که دوست داریم دعوت میکنیم و یک جشن کوچیک میگیریم ...اگر پدرشوهره ادمیه دخالتگر ..همون لهتر مراسم نباشه ،فقط برن اتلیه و ارایشگاه عکس و کلیپ تهیه کنند .خانواده دو طرفم یک رستوران دعوت میکنیم و تمام (خانواده ای خودمون 

منم اولین باره میشنوم خانواده داماد خرج عروسی ندن عقد با عروسه و عروسیم با داماد 

منم اولین بار میشنوم ...خرج عروسی خانواده عروس و بده...این مسخره بازیا چیه....ترو خدا بردارید این رسم هارو ...بزارید کدورت هم نباشه....ما ک طایفه ای خودمون انجام میدیم...تو ی تالار میگیریم ولی خودمون

ماهم مث شما....والا شاید خانواده ی عروس بخواد هزار نفر دعوت کنه...ب داماد چ ربطی داره....شما خودتون ...

خانواده داماد یا خود داماد عروسی میگیره و همه ی کادوها مال عروس و دوماده.خانواده عروس که هدیه هارو ور نمیداره

فکنم عروس میخاد دوماد بگیره😆😆😆 بجای اینکه دوماد عروس رو بگیره مسخرس 😑😬

والا زمونه عوض شده😄

چی باچی مونده دیگه😂

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 
اولا مدارس اعلام کردن اجباری نیست دوما مردم ما کی چشمشون به دولت بوده که الان شده با دومشون؟ هر کا ...

من دوماسکه از خونه میزنم بیرون میرم تو خیابون هیچکس ماسک نزده . همین اجباری نبودن  مدارس و خیلی چیزای دیگه باعث شده مردم جدی نگیرن . فرهنگ سازی از بالایی بشه نه از مردم . 

درخواست دوستی ندید ....😠👊👊👊
عزیزم من جای شما باسم چهل تچمن بابا رو میگیرم عروسی هم نمیگیرم ...بعدا با مدیریت خودم و همسرم خانواد ...

ادم دخالت گری نیست به زندگیشون کاری نداره.

دامادمون معلمه تازه دبیریشو گرفته 

خونه خریده ماشین خریده.

زیر قرضه.

از ما خرج مراسم با مدر داماده.

ولی عقد و ما شام میدیم.

اینا اینجوری گفتن هرکس مهمون های خودشو شام بده.

تا خونه ها شلوع نباشه.اینجور چیزا.

بابا مامانم گفتن .ما از خودمون دعوت میکنیم.

خودمون خرج اونارو میدیم.

💙تُݧْسی کَٵَنَّکَ لَمْ تَکٌنَ💙               #همیشه_عشق_باشد_همیشه_برکت.        #باشگاه_پرواز                     #استقلالی_درجه_یک
من دوماسکه از خونه میزنم بیرون میرم تو خیابون هیچکس ماسک نزده . همین اجباری نبودن  مدارس ...

من چنین عقیده ای ندارم

کشورای دیگه طبق چیزی که من از اخبارشون دنبال میکنم یک دهم کشور ما اصرار به حفظ قوانین ندارن

اصلا هم قصد تطهیر دولت رو ندارم اما ابدا چنین چیزی پذیرفته نیست که چون دولت فلان مردم انجام نمیدن

این یعنی مردم ما شعور و اختیار از خودشون ندارن؟

همین مردمم لابد موقع انتخابات توانایی تشخیص نامزد درست رو پیدا میکنن