2777
2789
عنوان

عروسی. آجیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 146 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسی مگی داماد نباید عروسی بگیره؟؟ 

می دونی مشکل کجاست چون شما از پدرشوهر توقع عروسی داری درحالی که وظیفه ایی نداره باید از خود داماد بخواین

به پدرت بگوو با داماد حرف بزنه و شرایط براش توضیح بده هزینه ها با داماد هست نه پدرش

کار پدر داماد درسته مگه شما خودتون خرج عروسی رو نمیدید.... اولین باره میشنوم خانواده داماد خرج عرو ...

منم اولین باره میشنوم خانواده داماد خرج عروسی ندن

عقد با عروسه و عروسیم با داماد 

کاربری برای دو نفره جهت اطلاع کاراگاه ها .و خانومی که بهم تهمت دروغ گویی میزنی مگه من تلپیک جنجالی میزنم نهایت تاپیکای این کاربری برای کنکور و روابط با همسره دیگه اینهمه تهمت و قضاوت برای چیه 😑   نی نی سایتی ها با ارزش ترین ادمایی هستن که اطرافم داشتم و به مهربونیتون هیچ جای دیگه ای نیست دوستتون دارم ❤🥰
اسی مگی داماد نباید عروسی بگیره؟؟  می دونی مشکل کجاست چون شما از پدرشوهر توقع عروسی داری درحال ...

باباش خودشو همه کاره کرده

💙تُݧْسی کَٵَنَّکَ لَمْ تَکٌنَ💙               #همیشه_عشق_باشد_همیشه_برکت.        #باشگاه_پرواز                     #استقلالی_درجه_یک

خودتون خرج بدین در عوض کادوهاایی که مهموناتون میارن برای پدرتون میمونه دیگه!!! 

اره دیگه؟؟؟؟؟؟

کاربریم واسه سال ۹۶ بود بخاطره پشه کش خیلی غم انگیز پر کشید😂                                                                                      خانمها وقتی زحمت میکشم واستون پستی میزارم ، یا پستتون رو ریپلای میکنم ،ریپ نمیکنی نکن اماااا یه  لایک ریز بکن لطفاً، بفهمم خوندی ،فک نکنم وقت گرانبهام بخاطرت به چوخ رفته!!!  مچکرم😊
جهاز اماده است. اینا دوساله نامزدن قراره بوده امال عروسی بگیرن.

جهاز کلا با شما بوده؟

عزیزم بابات خرج عروسی و بده اوتا پرو میشن و توقعشون میره بالا.ازین ب بعدم تا بتونن هزینه هارو میندازن گردن شما

جهاز کلا با شما بوده؟ عزیزم بابات خرج عروسی و بده اوتا پرو میشن و توقعشون میره بالا.ازین ب بعدم تا ...

جهاز با دختره.

فقط وسیله های سنگین با داماده.

و اگه خورده ریزی خواست میدن.

💙تُݧْسی کَٵَنَّکَ لَمْ تَکٌنَ💙               #همیشه_عشق_باشد_همیشه_برکت.        #باشگاه_پرواز                     #استقلالی_درجه_یک
پیش ما که خرج نامزدی با خانواده عروس و خرج عروسی با خانواده داماد هست

ماهم مث شما....والا شاید خانواده ی عروس بخواد هزار نفر دعوت کنه...ب داماد چ ربطی داره....شما خودتون مجلس مردم رفتید خوردید پول انداختید اونوقت خانواده ی داماد شام بده...هدیه هایی ک واستون میارن رو پس کی جم میکنه...

والا آدم میخواد یبار وایه بچه اس مراسم بگیره بفرسته خونه بخت ب مردم رو نمیندازه😏

کار پدر داماد درسته مگه شما خودتون خرج عروسی رو نمیدید.... اولین باره میشنوم خانواده داماد خرج عرو ...

الان ک کروناست ولی عروسسی رو داماد هزینه میکنه ،شما برای کجایی میگی اولین باره 😐

به خاطر بی فرهنگی امثال شما روزی ۸۰ تا کشته داریم میدیم حالا بشینید گریه کنید

عزیزم وقتی مدارس باز میکنین و معلم دخترم زنگ میزنه میگه بیاد و نزاشتم بره .ببین اون وزیر آموزش بی فرهنگ نیست . بعد شما از مردم عادی توقع چی داری که بهشون میگی بی فرهنگ 

درخواست دوستی ندید ....😠👊👊👊
خودتون خرج بدین در عوض کادوهاایی که مهموناتون میارن برای پدرتون میمونه دیگه!!!  اره دیگه؟؟؟ ...

نه میدیم.به ابجیم.

ما  خودمون خرج میکنیم.تا بسوزن هجالت بکشن