2777
2789
عنوان

عروسی. آجیم.

1351 بازدید | 146 پست

امشب پدر شوهر ابجیم امد وقت تعین کردن واسه اخر بهمن واسه عروسی.

مرتیکه گشاد.

واسه اینکه پول خرج نکنه میگه ما که بیشتر از 40 تا مهمون نداریم.کرونا هست کسی مهمون دعوت نمیکنه.هرکسم فامیلای خودشو غذا بده.

مامانم میگه یعنی ما طرفو تعارفم نکنیم.میگه نه.

ابجیم اینقدر گریه کرد.خودمم خیلی گریه کردم.

طرف با هزار آرزو عروس میشه نه اینطوری.

بعد که رفتن اینقد دعوا کردم.

بابام.

میگه ما مهمون هامون رو دعوت میکنیم.

خودمون خرجشون رو میدیم.

بنطرتون اینجوری که ما دعوت کنیم.خودمون خرجشون کنیم.بهتره .نیست.

💙تُݧْسی کَٵَنَّکَ لَمْ تَکٌنَ💙               #همیشه_عشق_باشد_همیشه_برکت.        #باشگاه_پرواز                     #استقلالی_درجه_یک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اشکال نداره الهی خوشبخت شن به حق امام رضا تورو خدا واسه منم دعا کنین عشقم هر چی زودتر بیاد خواستگاریم و باهاش ازدواج کنم تورو خدا التماستون میکنم اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دارم برام دعا کنین قبل عید اوکی شه 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
کروناس راس میگه زیاد دعوت نکنین

بابا دیگه 100 تا که باشه.

این مثگه حتی پسر عمو هاتونم دعوت نکنید.

💙تُݧْسی کَٵَنَّکَ لَمْ تَکٌنَ💙               #همیشه_عشق_باشد_همیشه_برکت.        #باشگاه_پرواز                     #استقلالی_درجه_یک
عزیزم اشکال نداره الهی خوشبخت شن به حق امام رضا تورو خدا واسه منم دعا کنین عشقم هر چی زودتر بیاد خوا ...

چرا التماس میکنی عزیزم

هیچ‌چیزی رو زوری از خدا نخواه

بگو هرچی صلاحمه همون بشه

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...

خرج عروسی وظیفه پدر داماده 

اصلن عروسی نگیرین بهتر از اینه ک خودتون خرج بدین

داماد و خانوداش قدر ک نمیدونن پررو هم مبشن

السلام علیک یا بنت رسول الله❤️خدایا مواظب دخترم باش❤️
مگه عروسی بادومادنیس؟

چرا اینا میخوان خرج ندن.بابام گفت ما مهمون های خودمدن خرج میدیم.