2777
2789
عنوان

عروسی. آجیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 146 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی هرکی مهمونای خودشوشام بده؟؟؟ پسرشم مثل خودش خسیسه؟؟؟

نه پسرش خوبه.نمتونه حرفی بزنه 

💙تُݧْسی کَٵَنَّکَ لَمْ تَکٌنَ💙               #همیشه_عشق_باشد_همیشه_برکت.        #باشگاه_پرواز                     #استقلالی_درجه_یک

واااا چه گدا🙄😑😑خودتون دعوت کنین بسوزنونینشون

زندگی اتفاقی نیست 😊بلکه پاسخی در برابر بخشش هاو داده های شماست😍🥰زندگی صدا و آهنگ خودتان است🥰هر بعد از زندگیتان بازتاب نیت و افکار شماست 😍🤔شما خالق زندگیتان هستید!😇😇😇
کار پدر داماد درسته مگه شما خودتون خرج عروسی رو نمیدید.... اولین باره میشنوم خانواده داماد خرج عرو ...

واقعااا میگی؟

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.

کرونا رو که راست گفته.اصلا گرفتنه عروسی اشتباهه.ولی اگه شما بگید عروسی بمونه برای بعد کرونا چی میگن؟باز میگن ما خرج نمیدیم؟

بعد چرا میگه الان ما ۴۰نفر دعوت میکنیم و شما خودتون خرج مهموناتون و بدید😶😶ب نظرم تو خرید جهیزیه تجدید نظر کنید .البته نمیدونم رسمتون تو خرید جهاز چجوریه

چرا التماس میکنی عزیزم هیچ‌چیزی رو زوری از خدا نخواه بگو هرچی صلاحمه همون بشه

به خدا حالم خیلی بده 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
چرا اینا میخوان خرج ندن.بابام گفت ما مهمون های خودمدن خرج میدیم.

عزیزم...:-(

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

هم خودتون هم خانواده شوهر خاهرت بی فرهنگین😑😑😑این همه دارن عرررر میزنن عروسی نگیرین

حتمن باید کسی بمیره که خیالتون راحت بشه 

اگه خدایی نکرده پدر مادر خودت کرونا بگیرن از مهمونا خودتون میبخشید .😑😑😑😑خیلی متاسفم که یکسریا اصلن انگار ن انگار روزمین زندگی میکنن

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
کار پدر داماد درسته مگه شما خودتون خرج عروسی رو نمیدید.... اولین باره میشنوم خانواده داماد خرج عرو ...

پیش ما که خرج نامزدی با خانواده عروس و خرج عروسی با خانواده داماد هست

یع دخی بهمنی 😇❤😜با پشتکار:)شجاع:)مهربون:) و...عاشق💔💓...بع آرزوهایم قول رسیدن دادم😍....سَنَ سِویوروم😍😜❤....کاربر جدید نیستم دوتا کاربری قبلیمو خودم ترکوندم☺.....اگع بی احترامی کردی و جوابتو ندادم بدون فهمیدم که نمی ارزه باهات بخوام هم کلام بشم😉😜....اول عاشق خدام😍😍😍......یع دختر لرع پرانرژی که به لر بودنش افتخار میکنه😍😍😇💓لر لرستان-خرم آبادم😍☺❤...میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی؟:)  ❤...❤عاشق سریال هرجایی و میران و ریانم😍😍😍😍حتما پیشنهاد میکنم سریال هرجایی (تردید*) رو ببینید عالیه❤😍