2777
2789
عنوان

عروسی. آجیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 146 پست
دیگه اونکه گفته چهل نفر  داداش شما زنگ زده همه رو خبر کرده که

همه رو نه اونام تو خونه نمیان.فقط 10 تا از دوستاش که تو کوچه برقصن و یه جعبه شیرینی مخش بشه و برن بر خودشون.که این فامیل داماد بفهمن از خودشون .که فقط فکر خودشون نباشن.

💙تُݧْسی کَٵَنَّکَ لَمْ تَکٌنَ💙               #همیشه_عشق_باشد_همیشه_برکت.        #باشگاه_پرواز                     #استقلالی_درجه_یک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه رو نه اونام تو خونه نمیان.فقط 10 تا از دوستاش که تو کوچه برقصن و یه جعبه شیرینی مخش بشه و برن بر ...

خوشبخت باشن عزیزم ولی قبول کنید خطرناکه 

این کرونام تموم نمیشه بخدا همه راحت شن 

من عذر میخام اگه ناراحت شدید 

از دست خالم اینقدر عصبانیم سر شما خالی کردم

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
ربط داره چون تو این شرایط قرار نگرفتید که کسی که عزیز جونتونه مجبوره بره عروسی تو این کرونا چه حالی ...

اتفاقا قرار گرفتیم....ماهم عروسی دعوت شدیم پسر عمه بود ...ولی فرقمون با شما این بود ک بی تربیت نبودیم ندیده و نشناخته ب طرف بگیم از رو شکم سیری خرف میزنیدـــمثل آدمای متمدن کادو رو فرستادیم جلوی در خونشون ی نفر برد داد اومد نیازی ب قهر و توهین و این حرفا هم نیست....البته گفتم سطح شعورخانواده ها باهم فرق داره...

ربط داره چون تو این شرایط قرار نگرفتید که کسی که عزیز جونتونه مجبوره بره عروسی تو این کرونا چه حالی ...

خیلی بی ادبی... از طرز صحبت کردنت اصلا خوشم نیومد....بخدا اگه یکی تو خانواده ی ما اینطوریدحرف بزنه از خانواده ترد میشه...اصلاح کن خودتو خواهر من....

منم اولین بار میشنوم ...خرج عروسی خانواده عروس و بده...این مسخره بازیا چیه....ترو خدا بردارید این رس ...

شما اصالتن کجایی هستید؟ هزینه و کادوی مراسم عقد با عروسه و مراسم و کادوی عروسی با داماد 

من اولین باره میشنوم جدا جدا 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
شما اصالتن کجایی هستید؟ هزینه و کادوی مراسم عقد با عروسه و مراسم و کادوی عروسی با داماد  من او ...

عزیزم ما اصالتا ترک زبان هستیم....مادرم کرده حتی طایفه ی مادرمم همین طوره...گفتم ک جهیزیه لوازم درشت رو هم پسره میخره...خانواده ی دختر خورده ریز آشپزخونه ...

عزیزم ما اصالتا ترک زبان هستیم....مادرم کرده حتی طایفه ی مادرمم همین طوره...گفتم ک جهیزیه لوازم درشت ...

ما هم ترک هستیم مادرم تبریز پدرم ساوه 

هرجایی رسم خودش و داره واسم جالب بود رسم شما

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
ما هم ترک هستیم مادرم تبریز پدرم ساوه  هرجایی رسم خودش و داره واسم جالب بود رسم شما

اصلا ن بحثی ن جدلی..ـعروسی میگیرن ب خوبی و خوشی...تامام.

آی تو زیاد دعوت کردی .فامیل اینطوری بود ...بخدا ک بعد عروسی میگن...

اتفاقا قرار گرفتیم....ماهم عروسی دعوت شدیم پسر عمه بود ...ولی فرقمون با شما این بود ک بی تربیت نبودی ...

الان تو با شعوری که داری از کسی که عروسی میگیره تو این شرایط طرفداری میکنی؟ حد خودتو بدون بفهم چی میگی اکی؟اگه سطح شعورت بالا بود تو موصوعی که بهت ربطی نداشت ریپلای نمیکردی

تو کی باشی از طرز حرف زدن من خوشت نیاد؟ 

اتفاقا قرار گرفتیم....ماهم عروسی دعوت شدیم پسر عمه بود ...ولی فرقمون با شما این بود ک بی تربیت نبودی ...

ازطرز حرف زدنت معلومه چقدررر شعور خانوادگیتون بالاس

الان تو با شعوری که داری از کسی که عروسی میگیره تو این شرایط طرفداری میکنی؟ حد خودتو بدون بفهم چی می ...

برو گمشو بابا ...تو خود در گیری داری...ما در مورد رسم و رسوم حرف میزدیم....با این اخلاق گندت با هیچ کس نمیتونی سر کنی...برو پست اول و بخون نوشتم تو شرایط کرونا درست نیست....