_______zareea مدیر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 205 عنوان برای چاق شدن چی کنم | مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 40 پست اگرکسی میدونه ک چی چاق میکنه بگه ممنونم سنم ۱۷ قدم ۱۶۷ وزنم ۴۷ 1399/11/01 | 19:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25661 گاهی وقتا بعدازظهر با چایی دوتا یا ۳تا گاهیم بعد شام مثلا شام کم میخوردم بعد بیسکوییت با چای میخوردم ... 😭😫من از غصه لاغر میشم فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
janakhanom78 عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 385 منم ی دوره خوردم ولی تاثیری نداش برا شما از اون پاکتی ها بود یا قوطی؟؟ من ک گرفتم پاکتی بود ... پاکت بود وَ خدایی که به شدت کافیست🌼❤
janakhanom78 عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 385 ب بدن بستگی داره مال بضیا هچ نمیمونه خب من خودمم زیاد لاغر نبودم۵۸بودم شدم۷۰الان۶۸ام وَ خدایی که به شدت کافیست🌼❤
صفورا۸۶ عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 12851 😭😫من از غصه لاغر میشم آخی عزیزم خب غصه نخور اینهمه چیزای خوشمزه هست بخوری ازین دمنوشای آرامشبخش هم خوبه بخوریا ریلکست میکنه این نیز بگذرد...
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25661 خب من خودمم زیاد لاغر نبودم۵۸بودم شدم۷۰الان۶۸ام امپول چاق کننده نمدونین چیه؟ فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
janakhanom78 عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 385 امپول چاق کننده نمدونین چیه؟ ن چیه؟ وَ خدایی که به شدت کافیست🌼❤
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25661 آخی عزیزم خب غصه نخور اینهمه چیزای خوشمزه هست بخوری ازین دمنوشای آرامشبخش هم خوبه بخوریا ریلکست میکن ... 😞تو زندگی میتونی غصه نخوری مگه فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25661 ن چیه؟ چوم میگن از این امپولای هکرمونی بزنی چاق میشی😂 یکی از آشناهامون زده بود چنان چاق شد ولی نگف فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
صفورا۸۶ عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 12851 😞تو زندگی میتونی غصه نخوری مگه نه نمیشه درک میکنم ولی واقعا این دنیا ارزششو نداره یکم سنت بالاتر بره میفهمی که برای خیلی چیزا بیخودی حرص خوردی این نیز بگذرد...
janakhanom78 عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 385 چوم میگن از این امپولای هکرمونی بزنی چاق میشی😂 یکی از آشناهامون زده بود چنان چاق شد ولی نگف& ... انگیییییی چاقی هورمونی خیلی زشتهبخور چاق شی زیاد بخور وَ خدایی که به شدت کافیست🌼❤
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25661 نه نمیشه درک میکنم ولی واقعا این دنیا ارزششو نداره یکم سنت بالاتر بره میفهمی که برای خیلی چیزا بیخود ... برای خانواده ک بیخودی نیس هس؟ فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
janakhanom78 عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 385 چوم میگن از این امپولای هکرمونی بزنی چاق میشی😂 یکی از آشناهامون زده بود چنان چاق شد ولی نگف& ... اها من قبلا زینک پلاس خورده بودمم چاقم کرده بود وَ خدایی که به شدت کافیست🌼❤
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25661 انگیییییی چاقی هورمونی خیلی زشته بخور چاق شی زیاد بخور ن بابا اقد قشنگ چاق شده😂😂😂 فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
janakhanom78 عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 385 ن بابا اقد قشنگ چاق شده😂😂😂 موند چاقیش؟ وَ خدایی که به شدت کافیست🌼❤
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25661 اها من قبلا زینک پلاس خورده بودمم چاقم کرده بود من مولتی الان میخورم خوبه بد نیس باید همه راه هارو امتحان کرد چون بدن ها متفاوته فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|