ولی احساس میکنم شوهرم سرده باهام کلا خانوادش همشون با خودشون سردن نمیدونم مدل شوهرمه یا نه نمیدونم حالم بده سر همه چی حرف حرف خودشه به من میگه میخوام برم باشگاه من از کرونا میترسم میخواد از فردا بره کلا حال خوبی ندارم حس خوبی ندارم نمیدونم دوسم داره یا نه خستممم
سالگرد ازدواجته بعد تازه میگی نمیدونم سرده یا چی؟!!!!! نمیدونم خونوادش چطورن؟؟!!؟
نشناختیش هنوز؟؟!!!
ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
اسی من 21 تیر سالگرد عقدمه 27 تیر سالگرد عروسیمه 21 تیر به شوهرم پیام عاشقونه دادم و تبریک گفتم سالگرد ازدواجمون رو جوابمو نداد غروبش زنگ زد گفت آماده شو بریم بیرون گفتم خب حتما میخواد شام مهمونم کنه و سورپرایز داره برام رفتیم یه دور زدیم برا دوستش قاب گوشی خرید یه بستنی قیفی بهم داد انقدر غصه خوردم تو خیابون با بغض بستنی خوردم بدترین بستنی عمرم بود اومدیم خونه گفتم خب حتما میخواد 27 تیر رو بجاش جشن بگیره برام که اونم مادرشوهرم زنگ زد گفت میخوام با خواهرم بیام خونتون شام رو منم به خانواده خودم گفتن بیان خلاصه 20 نفر آدم اومدن خونم کیک مادرشوهرم خرید و این شد سالگرد مسخره ی ازدواج ما😒 هیچ کادویی شوهرم برام نخرید منم پول جمع کرده بودم کادو بخرم دیدم اون نخرید منم نخریدم