2777
2789

ولی احساس میکنم شوهرم سرده باهام کلا خانوادش همشون با خودشون سردن نمیدونم مدل شوهرمه یا نه نمیدونم حالم بده سر همه چی حرف حرف خودشه به من میگه میخوام برم باشگاه من از کرونا میترسم میخواد از فردا بره کلا حال خوبی ندارم حس خوبی ندارم نمیدونم دوسم داره یا نه خستممم

منم همین حسو داشتم عزیزم شب سالگرد ازدواجمون کیک نخرید گفت مامانم اینا میبینن زشته اونا طبقه پایینمونن 😦

نــَــﺦ ﺩﺍﺩﻥ ﻫَﻤﯿﺸــه ﻫــﻢ”ﺑـَــــﺪ“ﻧﯿﺴــــتﺑــــﻪ ﺑَﻌﻀﯿــــﺎ ﺑﺎﯾــــﺪ ﻧـَـــﺦ ﺩﺍﺩ تا“ﺩَﻫﻨﺸــُــ😖ــﻮنو” “ﺑــﺪﻭﺯَﻥ”  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سالگرد ازدواجته بعد تازه میگی نمیدونم سرده یا چی؟!!!!! نمیدونم خونوادش چطورن؟؟!!؟ 

نشناختیش هنوز؟؟!!!

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
سالگرد ازدواجته بعد تازه میگی نمیدونم سرده یا چی؟!!!!! نمیدونم خونوادش چطورن؟؟!!؟  نشناختیش هن ...

باورت میشه هنوز نمیدونم من همه کاری براش میکنم نمیدونم دوسم داره یا نه هیجی نمیدونم میترسم کارم ب طلاق بکشه ولی عشق و عاشقی ازدواج کردیم 

منم همین حسو داشتم عزیزم شب سالگرد ازدواجمون کیک نخرید گفت مامانم اینا میبینن زشته اونا طبقه پایینمو ...

چند ساله ازدواج کردی؟کلا سال اول ازدواج یعنی انقد ادم از هم رودروایسی دارن زن و شوهرا؟

1 ساله سالگرد اول بود همه سوپرایز میکنن 

برای ما میگفت مامانم اینا میفهمن زشته 😯

نــَــﺦ ﺩﺍﺩﻥ ﻫَﻤﯿﺸــه ﻫــﻢ”ﺑـَــــﺪ“ﻧﯿﺴــــتﺑــــﻪ ﺑَﻌﻀﯿــــﺎ ﺑﺎﯾــــﺪ ﻧـَـــﺦ ﺩﺍﺩ تا“ﺩَﻫﻨﺸــُــ😖ــﻮنو” “ﺑــﺪﻭﺯَﻥ”  
۲۸ بهمن سالگرد ازدواجمه

اسی من 21 تیر سالگرد عقدمه 27 تیر سالگرد عروسیمه 21 تیر به شوهرم پیام عاشقونه دادم و تبریک گفتم سالگرد ازدواجمون رو جوابمو نداد غروبش زنگ زد گفت آماده شو بریم بیرون گفتم خب حتما میخواد شام مهمونم کنه و سورپرایز داره برام رفتیم یه دور زدیم برا دوستش قاب گوشی خرید یه بستنی قیفی بهم داد انقدر غصه خوردم تو خیابون با بغض بستنی خوردم بدترین بستنی عمرم بود اومدیم خونه گفتم خب حتما میخواد 27 تیر رو بجاش جشن بگیره برام که اونم مادرشوهرم زنگ زد گفت میخوام با خواهرم بیام خونتون شام رو منم به خانواده خودم گفتن بیان خلاصه 20 نفر آدم اومدن خونم کیک مادرشوهرم خرید و این شد سالگرد مسخره ی ازدواج ما😒 هیچ کادویی شوهرم برام نخرید منم پول جمع کرده بودم کادو بخرم دیدم اون نخرید منم نخریدم