2777
2789

من هماتوم داشتم دیروز رفتم سونو گفت 1/8 ml بقایای هماتوم مشهود است.

تو سونی ان تی 1/2 ml بود‌. پرسیدم یعنی بیشتر شده گفت نه کمترشده.. تازه اصلش خوب شده این بقایاشه..

بچه ها توروخدا کسی دربارش چیزی میدونه؟؟ بقایا یعنی چی دیگه؟

الان توی هجده هفتم لکه بینی هم نه داشتم و نه دارم.

جفتم مگفتن نه بالاست نه پایین..یعنی خوبه؟

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هماتوم لخته خون هست حالا ممکنه با جذب بشه یا دفع بشه

من داشتم با خونریزی دفع شد

چیز خطرناکی نیست باز به حرف دکترت گوش کن

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
هماتوم لخته خون هست حالا ممکنه با جذب بشه یا دفع بشه من داشتم با خونریزی دفع شد چیز خطرناکی نیست ب ...

اخه گفت بقایاش... نمیدونم چه صیغه ایه.

جفتم خوبه؟

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️

استراحت کن عزیزم تا کامل جذب بشه خطر خونریزی داری سعی کن دراز بکشی و حرکت نداشته باشی ممکنه دکترت بهت شیاف پروژسترون بده سونو رو که ببری  البته فقط با نظر دکترت دارو مصرف کن و چند هفته دیگه مجدد سونو میده تا ببینه جذب شده 

اخه گفت بقایاش... نمیدونم چه صیغه ایه. جفتم خوبه؟

جفتت همینکه پایین نیست خوبه ولی در کل مراعات کن

توی هفته های اینده شکمت که بزرگتر بشه جفت خودبخود بالاتر هم میره که بهتره

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
استراحت کن عزیزم تا کامل جذب بشه خطر خونریزی داری سعی کن دراز بکشی و حرکت نداشته باشی ممکنه دکترت به ...

سونو بردم که داده‌‌. گفت چند تا داری شیاف گفتم 9 تا. گفت کافیه. نمیدونم حالا کافیه یا نه؟ گفت دیگه نیا تا ۲۷ یازده حالا نمیدونم چکار کنم نرفتنم عیبی نداره خدایی نکرده؟

جفتت همینکه پایین نیست خوبه ولی در کل مراعات کن توی هفته های اینده شکمت که بزرگتر بشه جفت خودبخود ب ...

مرسی گلم 

سونو بردم که داده‌‌. گفت چند تا داری شیاف گفتم 9 تا. گفت کافیه. نمیدونم حالا کافیه یا نه؟ گفت دیگه ن ...

عزیزم روزی چند تا شیاف ؟ یکی یا ۲ تا من تو هفته ۸ به خاطر هماتوم خونریزی شدید داشتم خدا را شکر مشکلی پیش نیومد ولی تا هفته ۱۲ که سونو دادم روزی ۲ تا شیاف تجویز کرد هماتوم که جذب شد ه بود تو سونوقطعش کرد اینکه روزی چند تا مصرف کنی را دکترتون باید تشخیص بده و معمولا یه سونو که برای قطع شیاف مطمئن بشن جذب شده

عزیزم روزی چند تا شیاف ؟ یکی یا ۲ تا من تو هفته ۸ به خاطر هماتوم خونریزی شدید داشتم خدا را شکر مشکلی ...

من شبی یدونه. نه من لکه بینی و اینا از اولش نداشتم.

خداروشکر که خوب شدی عزیزم

انشاالله بسلامتی نی نی رو بغل کنی🌹🌹

ممنونم انشاالله خدا نی نی تو برات نگه داره توروخدا دعام کن