2777
2789
عنوان

بچمو آوردم پیس خودم ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 11947 بازدید | 149 پست

واقعا متاسف شدم تاپیکتونو خوندم

این بچه دو روز دیگه بزرگ میشه شما الان متوجه نیستی ولی تمام اینا یادش میمونه هرچقدرم که شما خوب باشی این دوره از ذهنش پاک نمیشه 

کاش وقتی بچه دارید یا قبل از این که بچه بیارید تمام و کمال به ایندش فکر کنید که برنگرده طفل معصوم  بگه منو بزار پرورشگاه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قلبم درد گرفت... منکه به جای تو نیستم نمیدونمم شرایطت چجوریه فقط در قالب یه نصحت خواهرانه اینکه از خودت بگذر قوی شو و با شوهرت طی کن که یا با دخترت مثل دخترش رفتار کنه یا طلاقت بده.... متاسفم که اینو میگم اما ادم بین بد و بدتر بد رو انتخاب میکنه فکر کنم ارامش درونیه خودتم در گرو ارامش دخترته که اینجوری به دست میاد...

عزیزم اونجا تایپیک زیاد بود بچتو بفرست مرتب کلاس خصوصاااا ساعتایی ک شوهر عنت میاد خونه بزار کلاس باشه فقط وقت خواب ببینش ینی طی روز پیش خودت باشه ولی ساعتی ک  اون میاد بره کلاس ک نباشه جلو چشمش مرتب یاودود بخون برا شوهر عنت ببخشید خیلی اعصابم خورده ک اینجور میگم

عزیزم‌تاپیک‌هاتو خوندم برات دعا کردم ‌وایه الکرسی خوندم که مشکلت حل بشه خودتو سرزنش نکن تپ مادر بدی نیستی، خب نتونستی توی اون زندگی کوفتی قبلی بمونی که شوهرت بهت خیانت می‌کرد و دست بزن داشت ، اصلا خودتو سرزنش نکن از این بابت 

حتمااااا حتماااااا برو پیش روانپزشک و دارو بخور تو توی شرایط خوبی نیستی و به خودت مسلط نیستی فقط میخوای گریه کنی 

بااااید دارو‌بخوری تا به خودت مسلط بشی 

خود منم  دارم ‌سرترالین میخورم و واقعا افسار زندگیمو تونستم دست بگیرم و خیلی از اضطراب‌ها و افسردگی هام خوب شده 

از این شوهرت اصلااااا بچه نیار.  خیلی حواستو جمع کن 

چون در اون صورت وضعیتت از اینی که هست صد برابر بدتر میشه 

من برات دعا میکنم گلم 

با قلب شکستت برای منم دعا کن که زنذگیم‌خپب بشه منم بچه‌ دارم و. نمیخوام جدا شم ولی شوهرم میل بهذطلاق داره 

آخ بمیرم براش💔

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

تاپيك قبليت به اندازه كافي اعصاب بقيه رو نتوونسي بهم بزني دوباره بكي ديگه زدي!🙄🙄

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

از این شوهرت اصلااااا بچه نیار.  خیلی حواستو جمع کن  چون در اون صورت وضعیتت از اینی که هس ...

اخلاقش بهتر نشد هنوز؟ سرسنگینین با هم؟

ماما ام .پیج اینستاگرامم midwifery.motahare