2777
2789
خیلی زیاد  خودشون کلی ایراد دارن نه نظافت نه محبت نه هیکل.....هیچی توقع دارن زنشون با بچه بازم ...

دقیقاااااااا بد باورن چون جامعه کوفتی ایران بشدت مرد سالاره 

درحالیکه ۷۰ درصدشون حتی توی براورده کردن ساده ترین نیازای زن موندن😏

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
خیلی زیاد  خودشون کلی ایراد دارن نه نظافت نه محبت نه هیکل.....هیچی توقع دارن زنشون با بچه بازم ...

دقیقا من از زیبایی کم ندارم سنمم کمه به بچه م هم میرسم ولی کسی که بخواد وسواس باشه یا دنبال ایراد گرفتن باشه بلخره یچی پیدا میکنه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقاااااااا بد باورن چون جامعه کوفتی ایران بشدت مرد سالاره  درحالیکه ۷۰ درصدشون حتی توی براور ...

واله هر شب ریشش میزنه بخاطر که میخوان برن سرکار  اما موهای زائد بدنشون نمیزنن یه مام یه عطر نمیرنه با اون بو بدنشون حال آدم بهم میخوره  اما تو خونه راه میره راجع به خانه داری  و نحوه ظرف شستن و بچه داری من ایراد میگیره 

آره منم میگم پول تو جیبی بده فوری میگه مردم میرن پدر زن پولدار میگیرن من اون همه دختر پولدار نرفتم ب ...

خواهرم گذشت هم حدی داره ...

خوبی که از حد بگذرد ..نادان خیال بدکند...

بهش بگید حرفاتون ...نزارید غمباد شه ...

بدرود                                      
زندگی با این ادما هر روزش عذابه و شکنجه خصوصا اگه مجردیت پاک بوده باشی چادری و نماز خون  ولی ا ...

اعصابم ریخت بهم حیف کاربری تون قدیمیه لطفا پست پاک کنید من خوندم ...

خدا صبر بده بهتون ...

بدرود                                      
جمله اول امضامو بخونید  بخدا که نمیخوام و نمیتونم حرف دلمو بگم ... والا دو دستی میزنید تو سرت ...

آره واله اینا یه گوشه از حرفای دل بعضیامون هست واقعا خیلی سخته و نمیشه همه چیز رو گفت نه فرصتش هست نه فایده ای داره 

بدبختی اینه که آدم مجبوره بسازه بخاطر خانواده بچه پدر و مادر و...و اینه که ما تو اوج جوونی دیگه پیر ...

من اینقدر کشیدم دیگه احساساتم مردن نه چیزی خوشحال میکنه نه غذای مورد علاقه نه فیلم نه رنگ هیچییییی

اما دارم تلاش میکنم شاغل بشم،یکم خودمو جمع کنم طلاق میگیرم چون بچهامو باید بگیرم وبتونم خرج خودمو بدم

منم اولا میگفتم بسازم اما فقط یبار زندگی میکنم ترجیح میدم یه مطلقه تنها باشم تا متاهل تنها 

ما جوونی نکردیم مستقیم رفتیم بخش پیری....

استاتر شوهرت بد تربیت شذه و مشکل اصلی تو شخصیتی که تو وجودش نهاده شذه و کلا خانوادگی اینجوری هستن فقط تنها راحت اینه ببریش مشاوره هر وقت گفت از بابات بگیر بگو هر وقت تو مرپی اون موقع میگیرم چون شوهرت کاملا پرو و خسیس هست 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
استاتر شوهرت بد تربیت شذه و مشکل اصلی تو شخصیتی که تو وجودش نهاده شذه و کلا خانوادگی اینجوری هستن فق ...

آره عزیزم بی تربیت و پولکی هستن همشون و منم امیدی به مشاوره ندارم

من اینقدر کشیدم دیگه احساساتم مردن نه چیزی خوشحال میکنه نه غذای مورد علاقه نه فیلم نه رنگ هیچییییی ...

جانا سخن از زبان ما میگویی بخدا منم همینم از هیچی لذت نمیبرم و مدام به مرگ فکر میکنم منم دوست دارم شاغل بشم اما کو کار خوب فعلا که همه چی شده پارتی بازی