2777
2789
از اون حرفا بود هاااا، 

بعله هیچی تحریکش نمیکنه نه لباس نه ارایش نه ناز و نوازش حال آدم بهم میخوره فقط تو خونه راه میده به خانه داری و نظافت و غذا ایراد میگیره آقای بازرس

[QUOTE=173465025]مشکل از خودتون نیست یعنی؟ تابحال حرفی و یا توهینی یا دل شکستنی یا تو جمع ضایعش نکرد ...

هر کسی متفاوت 

من که رفتارم تغییر کنه خانمم سریع متوجه میشه که ناراحتم ازش ...

ولی بعضی چیزا هست که بدجور تو دلمون میمونه -نمیتونیم بگیم---مثلا یه مورد من بعد چندسال بهش گفتم....

بدرود                                      

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعله هیچی تحریکش نمیکنه نه لباس نه ارایش نه ناز و نوازش حال آدم بهم میخوره فقط تو خونه راه میده به خ ...

این ایراد گرفتن منم انجام میدم ولی خودم سعی کردم کم نزارم ...

بازم خدا خودش شاهده ناظر به اعمالمون

بدرود                                      
هر کسی متفاوت  من که رفتارم تغییر کنه خانمم سریع متوجه میشه که ناراحتم ازش ... ولی بعضی چیزا ...

ببخشید مثلا چ‌چیزایی توی زندگی ممکنه عقده بشه توی دلتون؟؟؟ 

میشه بگید؟ حتی سربسته

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
هر کسی متفاوت  من که رفتارم تغییر کنه خانمم سریع متوجه میشه که ناراحتم ازش ... ولی بعضی چیزا ...

شوهر من خیلی رکه فوری میگه بشدت بداخلاق و بددهنه،از ظاهرمم ایراد میگیره مدام ولی پولی نمیده که مثلا رفع کنم،،، عاشق اینه بره اینستا یا خیابون 

متنفرم از اون لحظه هایی که به بقیه میگه جووون اوووف 

با خانواده خودشم همینجوره؟ ینی اونا هم نباید بیان و شام بمونن یا باهاشون مسافرت بری؟ به غیر از تفریح ...

بله خسیس هم هست نه نسبت به خانواده خودش نرمتررفتتر میکنه اما خانوادش کلا اهل رفت وآمد نیستن کمتر میان خانواده من حداقل چن هفته یبار سرمیزنن که میگه وای از دست خونواده تو چکار کنم یا میخوام بابام دعوت کنم میگه حق نداری داداشت دعوت کنی حق نداری برا پذیرایی پسته بیاری حق نداری رو میوه ها گیلاس بذاری خلاصه به جای لذت بردن از معاشرت همش حواسش هست مبادا من تو پذیرایی دست و دل بازی کنم مبادا به حرفاش گوش ندم خسیس هم هستن همشون  

شوهر من خیلی رکه فوری میگه بشدت بداخلاق و بددهنه،از ظاهرمم ایراد میگیره مدام ولی پولی نمیده که مثلا ...

کاشکی مردا یاد میگرفتن اگه نصف توجه به زنای دیگه رو به زن خودشون بکنن هزار برابر نتیجه مثبت تری میبینن 

ببخشید مثلا چ‌چیزایی توی زندگی ممکنه عقده بشه توی دلتون؟؟؟  میشه بگید؟ حتی سربسته

عقده نگفتم من 

دلخوری و دبزدگی منظورمه 

اون چیزی که برام اتفاق افتاد و نه نمیتونم بگم ......

بدرود                                      
عقده نگفتم من  دلخوری و دبزدگی منظورمه  اون چیزی که برام اتفاق افتاد و نه نمیتونم بگم .. ...

من‌متوجه صحبتتون نشدم 

اما در کل مردا موجودات پرتوقعی هستن 

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
شوهر من خیلی رکه فوری میگه بشدت بداخلاق و بددهنه،از ظاهرمم ایراد میگیره مدام ولی پولی نمیده که مثلا ...

عجب 

متاسفم براش.....

بشدت متنفرم از زن ومرد هییییز 

یکی هست تو فامیل بخاطر هیز بودنش نتونستیم مهمونی بگیریم ...چون بقیه عذاب میکشن اون تو مجلس باشه و از طرفی نمیشه نگیم شون هم انتظار دارند هم بهشون یه شام بدهکاریم .....

تا این حد بیزارم که مهمونی عقب انداختم بخاطر اون اقا .....

خدا لعنت کنه اینجور افراد البته اگر هدایت نشن...

بدرود                                      
من‌متوجه صحبتتون نشدم  اما در کل مردا موجودات پرتوقعی هستن

خیلی زیاد 

خودشون کلی ایراد دارن نه نظافت نه محبت نه هیکل.....هیچی توقع دارن زنشون با بچه بازم هیکل عالی داشته باشه پول نخاد همیشه چشم بگه 

من‌متوجه صحبتتون نشدم  اما در کل مردا موجودات پرتوقعی هستن

سوال و جواب منو دوباربخونید متوجه میشید 

من برعکسم خیلی از خود گذشتم ...

که اینم البته فهمیدم اشتباهه ...

فقط باید حد وسط بود همین .

بدرود                                      

آره منم میگم پول تو جیبی بده فوری میگه مردم میرن پدر زن پولدار میگیرن من اون همه دختر پولدار نرفتم بگیرم از بابای خودش توقع نداره پول تو جیبی و خونه هم بهشون داده اما در مورد بابای من میگه چرا پولدار نیست با اینکه بابام بهترین جهیزیه و سیسمونی برام گرفت اما خانواده خودش تالا به اندازه پوست پیاز هم به من یا بچم ندادن حتی کادو عروسی ندادن عروسی نگرفتم طلا چمدون هدیه هیچییی ندادن اصلا خودشون رو صاحب بچه نمیکنن خیلی واقعا بده میخوام اینو بگم اونی که دل شکسته هست منم نه اون اونی که باید بی محل کنه منم نه اون اما انگار دنیا برعکسه