2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی فقط غصه وحسرت

آخه مگه میشه چقد آدم تحمل کنه  همش سرش تو گوشی و...اما یک ثانیه به حرف من گوش نمیده هیچ تنوعی برا زندگی ایجاد نمیکنه حرف محبت آمیز نمیرنه خیلی اذیت میشم 

قطره گل سرخ بکیر از عطاری بده بخوره هااات میشه مغزتووو میترکونهههه  حوصله ندارم زیاد توضبح بدم ...

فقط جنسی نیست کلا انگار هیچ حسی نداره به هیچی فقط گوشی و صحبت با همکاراش و غذا و نماز ...هیچ کاری به من نداره

فقط جنسی نیست کلا انگار هیچ حسی نداره به هیچی فقط گوشی و صحبت با همکاراش و غذا و نماز ...هیچ کاری به ...

شوهر من سه شب شیفته شبه سه روز هفته رو قهره سه  شبم زود میخوابع چون زود باید بره سرکار کلا کاری بهم نداریم ماهی یبار شاید..‌‌‌‌

آخه مگه میشه چقد آدم تحمل کنه  همش سرش تو گوشی و...اما یک ثانیه به حرف من گوش نمیده هیچ تنوعی ب ...

خیلیییی سخته من کاملا درکت میکنم

اصلا نمیشه باهاش بشینی حرف بزنی بخندی فیلم ببینی....

هیچکاری نمیشه کرد 

من حتی غذام باهاش نمیخورم بچه هارو بهونه میکنم

مشکل از خودتون نیست یعنی؟

تابحال حرفی و یا توهینی یا دل شکستنی یا تو جمع ضایعش نکردید؟

ما مردا نمیتونیم حرفامون بروز بدیم ......

قطعا از چیزی ناراحته یا دلزدگی براش ایجاد شده ...

بدرود                                      

وای چجوری تحمل میکنید خب؟ینی همیشه همینطور بودن یا یهو تغییر کردن و سرد شدن

خودم كمتر ازتو نفس میكشم كه سهم ِ هواموببخشم به تو،تو حرف زیادی داری با خدابگو تا خدامو ببخشم به تو
شوهر من سه شب شیفته شبه سه روز هفته رو قهره سه  شبم زود میخوابع چون زود باید بره سرکار کلا کاری ...

دقیقا اون ماهی یکی دوبارم برا بستن دهن منه....انگا برا منه نه خودش 

مشکل از خودتون نیست یعنی؟ تابحال حرفی و یا توهینی یا دل شکستنی یا تو جمع ضایعش نکردید؟ ما مردا نمی ...

نه کلا پدرش و برادرش هم همینطورن...از اول هم همین بود اوایل دعوا میکردیم بهش میگفتم گوشی بذار کنار با هم حرف بزنیم میگه حالا برو بذار چن تا پیام مهم دارم بعد میام پیشت اما دیگه هم نمیاد 

مشکل از خودتون نیست یعنی؟ تابحال حرفی و یا توهینی یا دل شکستنی یا تو جمع ضایعش نکردید؟ ما مردا نمی ...

دیگه هرچی بوده باید فراموش کنه یعنی چی زندگی مشترکه دوستی ک نیست پر از کینه و تلافی باشه