2777
2789
آخه مگه میشه چقد آدم تحمل کنه  همش سرش تو گوشی و...اما یک ثانیه به حرف من گوش نمیده هیچ تنوعی ب ...

هم خودم هم یکی دونفر را دیدم شوهرشون همین تحفه اس...ایییی بلد نیستن زنداری کنن😒

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😡😡😡😡😡یعنی چی...من شوهرم گوشی دستش بگیره بیخود و بی جهت شررررررر راه میندازم...صبح تا غروب درو دیوارو نگاه کنم اکنم اومد باز در و دیوار ببینم...نگهبان خونش نیستم ک....

کلا شوهرم خیلی مرد خوبیه😊😊😊😊

نه کلا پدرش و برادرش هم همینطورن...از اول هم همین بود اوایل دعوا میکردیم بهش میگفتم گوشی بذار کنار ب ...

عجب 

با دمنوش های متفاوت و خوردن گرمیجات و دیگر کارها امتحانش کنید ...

چندسالش مگه؟

خب تو یه دوره چه مرد چه زن اینطور میشن بعد دوباره درست میشه ...

تابحال نگفته فلان کارو بکن و نکرده باشید؟مثلا فلان لباس یا فلان رنگ مو ...ببخشید من صریح صحبت میکنم ..

بدرود                                      
وای چجوری تحمل میکنید خب؟ینی همیشه همینطور بودن یا یهو تغییر کردن و سرد شدن

اوایل کمی بهتر بود و مدام میگفت من خیلی خوش شانسم که تو رو دارم اما الان همش منو تحقیر میکنه اگه بچه یوقت جیش کنه میزنه تو گوشم بهم خیلی توهین میکنه من یبارم تو عقد جدا شدم با این ازدواج کردم بخاطر پاکی و نماز خون بودنش با اینکه یازده سال ازش کوچکترم گفتم این دیگه اگه دوسش ندارم لااقل پاکه آدم خوبیه اما الان احساس بیچارگی میکنم همه چی یکنواخت و مسخره و مجبورم تحمل کنم 

آخه مگه میشه چقد آدم تحمل کنه  همش سرش تو گوشی و...اما یک ثانیه به حرف من گوش نمیده هیچ تنوعی ب ...

دقیقا مثل من 😔جنسی خیلی گرمه ولی عاطفی کوه یخ 🤒

دلت که شکست سرت را بگیر بالا.....!                                   تلافی نکن،فریادنزن،شرمگین نباش،حواست باشه دلت شکسته گوشه هایش تیز است .....مبادا دل ودست آدمی را که روزی دلدارت بود زخمی کنی،مبادا فراموش کنی روز شادیش آرزویت بود...... صبور باش، بغضت را پنهان کن، رنجت را پنهان تر.....! زمین گرد است.....!!!!
دیگه هرچی بوده باید فراموش کنه یعنی چی زندگی مشترکه دوستی ک نیست پر از کینه و تلافی باشه

بحث کینه نیست بحث دل شکستنه

من اینطورم حالا حالا به خودم نمیگیرم و تحمل دارم در برابر ناملایمات ...ولی اگر دلم بشکنه ...دیگه دلم ، دل نمیشه ...

بدرود                                      
خیلیییی سخته من کاملا درکت میکنم اصلا نمیشه باهاش بشینی حرف بزنی بخندی فیلم ببینی.... هیچکاری نمیش ...

نه مسافرت میبره نه فیلم نگاه میکنه نه موسیقی گوش میده نه به ظاهرم توجه میکنه انگا یخ منم فقط بچه.و خونه داری و حسرت 

عجب  با دمنوش های متفاوت و خوردن گرمیجات و دیگر کارها امتحانش کنید ... چندسالش مگه؟ خب تو یه ...

اصلا کار به ظاهرم نداره نگاه هم نمیکنه تازه از ارایش و رنگ مو این چیزا بدش میاد میگه حالم بهم میخوره از این چیزا زن اگه قیافه داشته باشه نیاز به این مواد آرایشی نداره منم کلا ارایش نمیکنم  مو رنگ نمیکنم بخاطر ایشون