2777
2789
اصلا کار به ظاهرم نداره نگاه هم نمیکنه تازه از ارایش و رنگ مو این چیزا بدش میاد میگه حالم بهم میخوره ...

تفاوت سنی تون متاسفانه زیاده...

اگر از 33به بالا باشه تا نزدیک 40 همینطوره ...

نزدیکای 40 درست میشه...

من حرفی نزنم بهتره چون خودمم دارم یه ادم بی تفاوت تحمل میکنم ولی فرقش اینه من حرفامو بهش گفتم ، داره خودش اصلاح میکنه ...

توکل بخدا ...ولی دلم شکسته ...

از خانمها کمک بگیرید ...ان شاالله درست بشه ...

مطمعن شید که سرش جایی گرم نباشه خدای ناکرده ....

بدرود                                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو خانوادشون سابقه افسردگی نداشتن؟پدر برادر مادر خواهر؟؟؟

خانوادشون که کلا خودخواه و پرتوقع از بچه هستن که اون یه بحث جداست ولی خانوادتا از جشن و مسافرت و خوش گذرونی بدشون میاد و دوس دارن همش بیفتن تو خونه حتی مهمان هم که میاد خونه هی نق به من میزنه که میخواستم استراحت کنم یعنی مامان بابام که میخوان بیان تن و بدنم میلزره هیچوقتم تعارف نمیکنم شام بمونید چون آقا بدش میاد اما اگه من هفت روز هفته خونه مامانم  بخورم و بپاشم یک هفته خونه نیام براش مهم نیست الان که فکر میکنم مشکل من از سردی و اینا رده کلا باهام رفیق نیست کلا پایه نیست فقط برام محدودیت ایجاد کرده شوهر نداشتم لااقل آزاد بودم  

اوایل کمی بهتر بود و مدام میگفت من خیلی خوش شانسم که تو رو دارم اما الان همش منو تحقیر میکنه اگه بچه ...

منم ده سال با همسرم تفاوت سنی دارم همین مشکلاتودارم بااین تفاوت که ازلحاظ جنسی اگه خودش بخواد میاد فقط من بخوام ردمیکنه.بنظرم اینهمه تفاوت سنی خوب نیس همدیگرودرک نمیکنن

منم ده سال با همسرم تفاوت سنی دارم همین مشکلاتودارم بااین تفاوت که ازلحاظ جنسی اگه خودش بخواد میاد ف ...

منم مامان بابام ۱۱ سال تفاوت سنی دارن ولی خب مثن الان مامانم خیلی از بابام جوون تر و پر از شوق و ذوقه 

منم همیشه میگم این اختلاف سنی زیاد بده چون آقاعه داره پیر میشه ولی خانم سرجوونیه

یع دخی بهمنی 😇❤😜با پشتکار:)شجاع:)مهربون:) و...عاشق💔💓...بع آرزوهایم قول رسیدن دادم😍....سَنَ سِویوروم😍😜❤....کاربر جدید نیستم دوتا کاربری قبلیمو خودم ترکوندم☺.....اگع بی احترامی کردی و جوابتو ندادم بدون فهمیدم که نمی ارزه باهات بخوام هم کلام بشم😉😜....اول عاشق خدام😍😍😍......یع دختر لرع پرانرژی که به لر بودنش افتخار میکنه😍😍😇💓لر لرستان-خرم آبادم😍☺❤...میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی؟:)  ❤...❤عاشق سریال هرجایی و میران و ریانم😍😍😍😍حتما پیشنهاد میکنم سریال هرجایی (تردید*) رو ببینید عالیه❤😍
خانوادشون که کلا خودخواه و پرتوقع از بچه هستن که اون یه بحث جداست ولی خانوادتا از جشن و مسافرت و خوش ...

با خانواده خودشم همینجوره؟ ینی اونا هم نباید بیان و شام بمونن یا باهاشون مسافرت بری؟ به غیر از تفریح کلا خسیس هم هس؟

از اینکار دیگه متنفرم اصلا برام جذابیت نداره هر بار من برم بگه خستمه  حالا کار دارم و...

اشتباهت اینجاست عزیزم شوهرت هست خیلی شیک و قشنگ خواستتو بهش بگو مثلا من خودم به شوهرم وقتی میگی امشب شاید نشه و حسش نباشه من بهش میگم عزیزم خودم حستو میارم .چه اشکال داره اون شوهرت هست حالا هر شب که نمیگه خستم هست.

🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد🌷