____________ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 231 عنوان ◕‿◕ یک لحظه زندگی ◕‿◕ 1574 بازدید | 51 پست در این تایپیک مطالبی مفیدی گذاشته میشود لطفا تایپیک رو ذخیره کنید از دیگران دل بردن آسان است، حرفی نیست////////از من اگر دل بردی اما، آفرین داری 1399/10/30 | 14:38 17 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
____________ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 231 سلام دوستان کسی نیست که خوشبخت شدن رو به ما آموزش بده , فقط بلدیم برای همدیگه آرزوی خوشبخت شدن کنیم ولی کسی به ما نگفته چه جوری خوشبخت بشیم...زندگی# 1خوشبختی# 1لطفا اینجا رو کلیک کنید از دیگران دل بردن آسان است، حرفی نیست////////از من اگر دل بردی اما، آفرین داری
____________ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 231 جواب تست های قسمت اولزندگی# 2خوشبختی# 2لطفا اینجا رو کلیک کنید از دیگران دل بردن آسان است، حرفی نیست////////از من اگر دل بردی اما، آفرین داری
____________ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 231 یه نکته خیلی قشنگ همین یه نکته رو درست بفهمی نصف راه رو رفتییه نکته قشنگ از دیگران دل بردن آسان است، حرفی نیست////////از من اگر دل بردی اما، آفرین داری
____________ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 231 #دلبرانهمثل خاراندن یک زخم پس از خوب شدن یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد از دیگران دل بردن آسان است، حرفی نیست////////از من اگر دل بردی اما، آفرین داری
____________ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 231 #دلبرانه بوسه ای دزدیده ام قاضی مرا محکوم کردگفت بگذارش همانجایی که دزدی کرده ای از دیگران دل بردن آسان است، حرفی نیست////////از من اگر دل بردی اما، آفرین داری
____________ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 231 سلام این فایلو تا میتونید گوش کنید تا قشنگ بفهمید و بره تو ذهنتون ( یک نکته خیلی عالی از قرآن که کسی به آن اشاره نکرده )قسمت1 قسمت 2 قسمت3 قسمت4 از دیگران دل بردن آسان است، حرفی نیست////////از من اگر دل بردی اما، آفرین داری
____________ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 231 #دلبرانه روی فرش دل من جوهری از عشق تو ریخت, آمدم پاک کنم عشق تو را.... بدتر شد.... از دیگران دل بردن آسان است، حرفی نیست////////از من اگر دل بردی اما، آفرین داری
____________ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 231 یه آهنگ زیبا سه بعدی با هندزفری گوش کنیدhttps://uupload.ir/view/e8p_juice_wrld_-_lucid_dreams_(8d_audio).mp3/ از دیگران دل بردن آسان است، حرفی نیست////////از من اگر دل بردی اما، آفرین داری
____________ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 231 #دلبرانه دل شکستی و شبی یک نفر از جنس خودت خنده ای تلخ به چشمان ترت خواهد زد از دیگران دل بردن آسان است، حرفی نیست////////از من اگر دل بردی اما، آفرین داری
____________ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 231 #دلبرانه شُ شُما را مَ مَ مَن میخواهم با سکته بخوان لکنت عاشق زیباستلایک از دیگران دل بردن آسان است، حرفی نیست////////از من اگر دل بردی اما، آفرین داری
____________ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 231 گرگ با همنوعانش شکار میکند ! خو میگیرد ، زندگی میکند ! ولی چنان به آنان بی اعتماد است که شب هنگام خواب با یک چشم باز میخوابد !!! شاید گرگ معنی رفاقت را خوب درک کرده است.....!!! از دیگران دل بردن آسان است، حرفی نیست////////از من اگر دل بردی اما، آفرین داری
____________ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 231 تو عروس هر کسی بشوی خون به دل میکنی من را من محمدرضا پهلوی هستم چمدان بست, میروم فردا لایک از دیگران دل بردن آسان است، حرفی نیست////////از من اگر دل بردی اما، آفرین داری
____________ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 231 دوره ی سعدی و حافظ صحبت از زلف تو بود نوبت دوران من شد روسری سر کرده ای لایک از دیگران دل بردن آسان است، حرفی نیست////////از من اگر دل بردی اما، آفرین داری
____________ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 231 تو عروس کسی اگر بشوی..ماسک را احتکار خواهم کرد...کرونا موج سومش مانده...کشورت را مزار خواهم کرد...لایک از دیگران دل بردن آسان است، حرفی نیست////////از من اگر دل بردی اما، آفرین داری