____________ مدیر عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 231 عنوان ◕‿◕ یک لحظه زندگی ◕‿◕ | مشاهده متن کامل بحث + 1610 بازدید | 51 پست در این تایپیک مطالبی مفیدی گذاشته میشود لطفا تایپیک رو ذخیره کنید از دیگران دل بردن آسان است، حرفی نیست////////از من اگر دل بردی اما، آفرین داری 1399/10/30 | 14:38 17 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
____________ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 231 دوستمون اختابورس خودش رفت از این جا ما هم یواش یواش باید راهی بشیم حالا ببینیم کی وقته ما میشهبه قول اختامون : اثر انگشت ما از قلبهایی که…لمسشان کردیم هیچوقت پاک نمیشود… از دیگران دل بردن آسان است، حرفی نیست////////از من اگر دل بردی اما، آفرین داری
____________ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 231 این کاربری غیر فعال شد تا اطلاع ثانویه(شاید یک روز یا بیشتر از یکسال) از دیگران دل بردن آسان است، حرفی نیست////////از من اگر دل بردی اما، آفرین داری
____________ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 231 بگو به رکعت چندم رسیدهاست نماز؟که با خیال تو مشغولم و حواسم نیست. از دیگران دل بردن آسان است، حرفی نیست////////از من اگر دل بردی اما، آفرین داری
____________ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 231 گر لبانت «مُهر» و دامانت بُوَد «جایِ نماز» من رِکورد ِ «جعفر طیّار» را خواهم شکست...!!! از دیگران دل بردن آسان است، حرفی نیست////////از من اگر دل بردی اما، آفرین داری
____________ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 231 https://drive.google.com/file/d/15mwAEggT8kjBU3pB7ERPVzbtVjTJTDH-/view?usp=sharing از دیگران دل بردن آسان است، حرفی نیست////////از من اگر دل بردی اما، آفرین داری
____________ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 231 وَصله نمی شود دگر، این دو هزار و یک تَرَک!هی همه شب بند مَزن،چینیِ دل شکسته را از دیگران دل بردن آسان است، حرفی نیست////////از من اگر دل بردی اما، آفرین داری
____________ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 231 تمام شعر لبریز از تو و یاد تو شد امشب/ کنار شعر خوانی های من گیتار میچسبد از دیگران دل بردن آسان است، حرفی نیست////////از من اگر دل بردی اما، آفرین داری