2821
2789
عنوان

شرکت نفیس

| مشاهده متن کامل بحث + 62016 بازدید | 85 پست
سلام عزیزم خوبی میدونم مدت زیادی گذشته از تاپیکت اما من الان وارد شدم تا درمورد شرکت نفیس مطالعه کن ...

سلام عزیزم من از یک سال بیشتر هست که دارم کار میکنم و الان خدارو شکر راه افتاده کسب و کارم و درآمد دارم البته هر چی بیشتر تلاش کنی درآمدت هم بیشتره هیچ سرمایه ای نمیدی که از دستت بره میتونم بیشتر راهنماییت کنم اگه خواستی این شمارم 09031816863 جعفری 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جدیدا کردن ی تومن خرید ۱۰۰ سود😂

خب شما کجا رفتی خرید کردی که هم بهتون تخفیف بدن هم پورسانت واسه خرید ؟ همین الان شما برید داروخانه  یه مرطوب کننده می خرید به طور مثال ۱۰۰ تومن  نه تخفیف ۳۰ درصدی هست نه پورسانتی  حالا شما یه جنس می خرید  از شرکت هم تخفیف  می گیرید هم می تونید محصول با فروش محصول به قیمت بالاتر به سود برسید  هرچی تلاش بیشتر سود بیشتر🥰

۱ ملیون خرید ۴۰ تومن پورسانت زحمت کشیدن کار نکنیم که سرو سنگین تره

سلام عزیزم منم تو این شرکت فعالیت میکنم  سودی که از شرکت میگیری بستگی به میزان فعالیتت داره هرچه فعالیتت بیشتر باشه منظورم خریدو فروشت و همینطور زیر مجموعه ی فعالی داشته باشی درآمدت بیشتر میشه من خودم سه ماهه وارد شدم عنوز ورودی ندارم ولی در امدم از پورسانت سرکت و فروش محصول ۸۰۰ تومن شد ماه اول  زیاد فعالیت نداشتم و یه خرید کوچولو برا خودم کردم  ۵۸ تومن پورسانت گرفتم 

ولی اگر خرید کنی و مشتری هم جور کنی برای خودت و زیر مجموعه داشته باشی کار خیلی خیلی خوبیه 

اگر واقعا خریدم اجبار نیس تا وقتی مشتری پیدا کردم میتونم خرید کنم عالیه

بله اصلا اجباری نیست ولی اگر واقعا میخوای به درامد برسی از همون اول باید پر قدرت شروع کنی اگر راهنمایی خواستی در خدمتم 

پورسانت زیرمجموعه چطور حساب میشه ؟ مثلا اگه زیرمجموعه من یک میلیون خرید کنه چقد از سودش به من میرسه ...

سلام عزیزم این شماره ی منه تماس بگیر تا تو یه حلسه کامل برات کاررو تو ضیح بدم 09352909701 مشایخی

خب شما کجا رفتی خرید کردی که هم بهتون تخفیف بدن هم پورسانت واسه خرید ؟ همین الان شما برید داروخانه & ...

احسنت واقعا نت ورک و شرکت نفیس یه موقعیت عالیه برای هرکس حتی من با شرکت های دیگه مقایسه کردم سود روی محصول و کیفیت محصولاتش با مشاوره ی صحیح البته عالیه عالی

سلام عزیزم خوبی میدونم مدت زیادی گذشته از تاپیکت اما من الان وارد شدم تا درمورد شرکت نفیس مطالعه کن ...

زیر مجموعه افرادی هستن که توسط شما برای همکاری باشرکت دعوت به کار میشن و شرکت در ازای فعالیت زیر مجموعه هات برای شما هر ماه پورسانتی در نظر میگیره اگر خودتون هم فعالیتتون خوب باشه پورسانتجدا میریزه و اگر محصولاتتون رو بتونید خ ب مشاوره بدید و بفروشید سود خوبی هم از فروش محصول میکنید که جمعا در امدتون از شرکت با سود فروش و پورسانت شرکت پول قابل توجهی میشه 

خب شما کجا رفتی خرید کردی که هم بهتون تخفیف بدن هم پورسانت واسه خرید ؟ همین الان شما برید داروخانه & ...

شرمنده عزیزم یه سوالی

از فروش خودمون پورسانت سی درصد تعلق میگیره یا سه درصد؟

خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من