2821
2789
عنوان

شرکت نفیس

| مشاهده متن کامل بحث + 62016 بازدید | 85 پست
بله  نفیس بودم  وقتی کار نکنی چه سودی  درسته زیر مجموعه باید بگیری  ولی اونقدرها ...

درسته که از فروش خودتون ۳۰٪ تخفیف میگیرید واین عالیه ولی اگر خرید نکنید وزیر مجموعه زیادی داشته باشید از سود زیر مجموعه‌ بهتون پورسانت میدن 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نفیس

جدی؟ولی اصلا خرید اجباری نداریم گلم من اینو بهتون قول میدم فقط ۲۰۰ ورودی 

من فردی رو دارم که اچ پی اچشو گرفته اصلا خرید نزده و ازش خبری نیست ولی اجازه داره بعد هرچند ماه که گذست بیاد و خرید بزنه

راستس منم دو جلسه رفتم ولی بالاسریم میگف باید ۱ ملیون خرید کنی تا جلسه بعدیو بذارم برات منم ولش کردم ...

اره از ۲۰۰ تومن شروع میشه   

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
۱ ملیون خرید ۴۰ تومن پورسانت زحمت کشیدن کار نکنیم که سرو سنگین تره

از یک میلیون خرید بهتون ۳۰٪ تخفیف میدن یعنی ۳۰۰ تومن سودش موقع خرید میره تو جیب خودتون و جدای این پورسانت شرکت ۳۰ هزار هست عزیزم 

سلام ببخشید این شرکت اگر ما مثلا ده زیر مجموعه داشته باشیم به تعداد زیر مجموعه ها پورسانت میده؟

اگر ده نفر زيرمجموعه داشته باشيد از فروش لول يك هاي خودتون ٤٪؜ سود ميگيريد واگر اينها زير هم قرار بگيرند و بصورت مجموعه باشند وفعال باشند باز هم سود ميگيريد متناسب با فعاليتي كه دارند

اگر ده نفر زيرمجموعه داشته باشيد از فروش لول يك هاي خودتون ٤٪؜ سود ميگيريد واگر اينها زير هم قرار بگ ...

اگر مايل بوديد خصوصي بهم پيام بديد شمارمو ميزارم تو واتساپ صوتي بهتر ميتونم راهنماييتون كنم 

با تايپ كردن يه مقدار سخته توضيح دادن

سلام و وقت بخیر خدمت همه دوستان عزیز

دوستان عزیز من ۵ ماه کامل درمورد شرکت و گروهی ک الان در اون فعالیت میکنم کلی تحقیق کردم از همه لحاظ خیالم راحت شد 

الان یکسال مشغول ب کار شدم  و خداروشکر درآمد خوبی دارم 

و سازمان رو ب روشدی ساختم همه آموزش ها خودم انجام میدم 

لیدرهای بالا سریمون نزدیکترین لیدر ب شرکت هستش 

گروه ک فعالیت میکنم اصلا برای فروش اجباری نمیکنن و هرماه استرس اینو نداری ک محصول بخری بمونه سرت هروقت ک خودت مشتری داشتی خرید میکنی 

برای راهنمایی بیشتر  واتساپ پیام دهید با کمال میل سوالات شما رو جواب میدم 

یا برای عضو شدن در گروه ما راهنماییتون میکنم

09184994315 خانم شفیعی 

چرا عزیزم؟من خودم چند ماهه دارم استفاده میکنم وتا خودم مطمئن نشدم وارد شرکت نشدم  شما با فرم م ...

پورسانت زیرمجموعه چطور حساب میشه ؟ مثلا اگه زیرمجموعه من یک میلیون خرید کنه چقد از سودش به من میرسه ؟

دوست عزیزم شما هرموقع مشتری داشتی خرید کن ماه اول شاید اگر مجموعه ای نداشته باشی و تعدادش کم باشه پو ...

سلام عزیزم خوبی

میدونم مدت زیادی گذشته از تاپیکت اما من الان وارد شدم تا درمورد شرکت نفیس مطالعه کنم با تاپیک شما مواجه شدم.

هنوز فعالیت میکنید تو شرکت؟ منظورتون از زیر مجموعه چیه