2821
2789
عنوان

شرکت نفیس

| مشاهده متن کامل بحث + 62017 بازدید | 85 پست
من سه ماه با شرکت کار کردم شرکت پورسانت ماهیانه ۴۰ تومن بیشتر نمیریزه  زیر مجموعه هم مگه چند نف ...

من یک ماه و نیمه وارد شدم ۲۱ نفر زیر مجموعه دارم و افراد زیرمجموعم ماشالله خیلی فعالن حتی پورسانت لول دو و سه من از من بیشتر هست 

بستگی به فروش هم داره ولی من خودم فروش زیادی ندارم و بیشتر پورسانت زیرمجموعمو میگیرم ولی قطعا کسی که فروش خوبی هم داره پورسانت بیشتری دریافت میکنه 

من سه ماه با شرکت کار کردم شرکت پورسانت ماهیانه ۴۰ تومن بیشتر نمیریزه  زیر مجموعه هم مگه چند نف ...

به احتمال زیاد شما یا زیر مجموعت کم بوده یا فعال نبودن که من حدس میزنم تعدادشون کم بوده عزیزم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مثلا چقدر باید خرید کنیم؟

من تو این کار بودم به درد نمیخوره  حرفای قشنگ میزنن ولی برای خودشون خوبه  ماهی یک ملیون خرید کنی سود شرکت به شما ۴۰ هزار تومنه  باید زیر مجموعه زیاد بگیری 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
مثلا چقدر باید خرید کنیم؟

عزیزم شما برای ورود هیچ هزینه ای پرداخت نمیکنید دو جلسه مشاوره آنلاین میرید بعدش اگر دوست داشتید و خواستید همکاری کنید فقط۲۰۰ خرید میزنید و هیچ اجباری نیست که این خرید رو همون موقع بزنید میتونید صبر کنید تا مشتری داشته باشید وبعد خرید کنید و این خرید دیگه بعدها اجبار نیست فقط برای این هست که بخواید جایگاهتون رو ثبت کنید و هرگاه نخواستید ادامه بدید هیچ اجباری نیست و هیچ پولی پرداخت نکردید که بسوزه و ضرر کنید 

من تو این کار بودم به درد نمیخوره  حرفای قشنگ میزنن ولی برای خودشون خوبه  ماهی یک ملیون خر ...

نه عزیزم اصلا اجباری نیست که شما یک میلیون خرید کنی نمیدونم چطور میگید اجباریه 

شما تو شرکت نفیس بودید ؟

نه عزیزم اصلا اجباری نیست که شما یک میلیون خرید کنی نمیدونم چطور میگید اجباریه  شما تو شرکت نف ...

بله  نفیس بودم  وقتی کار نکنی چه سودی  درسته زیر مجموعه باید بگیری  ولی اونقدرها هم خوب نیست 

خیلی خوبه که

شما میتونید جلسات مشاوره رو رایگان شرکت کنید و سوالات خودتون رو بپرسید و ابهاماتتون رو برطرف کنید اگر دوست داشتید بمونید و اگر دوست نداشتید اصلا فعالیت نکنید بدون هیچ هزینه ای

اگر واقعا خریدم اجبار نیس تا وقتی مشتری پیدا کردم میتونم خرید کنم عالیه

انقدر مغز ادم شست وشو میدن که نگو ناخوداگاه میبینی کای خرید کردی 😃😃😃

راستس منم دو جلسه رفتم ولی بالاسریم میگف باید ۱ ملیون خرید کنی تا جلسه بعدیو بذارم برات منم ولش کردم الان شما اینو گفتی تعجب کردم

بله عزیزم تا دو جلسه اجازه دارید تو جلسات شرکت کنید بعد از جلسه دوم باید خرید بزنید که وارد جلسه سوم بشید و مقدار خرید ۲۰۰ هست ولی هیچ اجباری نیست که شما همون موقع خرید کنید میتونید مشتری پیدا کنید و بعد خرید بزنید عزیزم