2821
2789
عنوان

شرکت نفیس

62018 بازدید | 85 پست

سلام به همه دوستان عزیزم 

دوستان من بعنوان مشاور با یه شرکت محصولات آرایشی و بهداشتی همکاری میکنم.یه تجارت آنلاین و پرسود خانگی هست.که بدون داشتن سرمایه میتونید وارد این مجموعه بشید و فعالیتتون رو شروع کنید اگر مایل بودید میتونم هماهنگ کنم برای شروع فعالیت و خودم حمایتتون میکنم.

چطور سرمایه وپول نمیخواد    باید پول داشته باشی که خرید کنی  درضمن سود محصولاتشون خیلی کمه  نمی ارزه 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اه شرکت نفیس ک ماشالا محصولاتش😒

چرا عزیزم؟من خودم چند ماهه دارم استفاده میکنم وتا خودم مطمئن نشدم وارد شرکت نشدم 

شما با فرم مشاوره ویا مشاوره آنلاین محصول خریداری کردید؟حتما خوب مشاوره نشدید عزیزم 

چرا عزیزم؟من خودم چند ماهه دارم استفاده میکنم وتا خودم مطمئن نشدم وارد شرکت نشدم  شما با فرم م ...

موفق باشید😶

اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍کاربریم برای سال ۹۸هس😐😵آی ام یک تعلیقی
چطور سرمایه وپول نمیخواد    باید پول داشته باشی که خرید کنی  درضمن سود محصولاتشون خیل ...

من سه ماه استفاده کردم محصولاتو و یک ماه و نیمه  وارد شدم و پورسانتم تو یک ماه و نیم  ۷۰۰ هست وخیلی راضیم  

من سه ماه استفاده کردم محصولاتو و یک ماه و نیمه  وارد شدم و پورسانتم تو یک ماه و نیم   ...

از فروش ۷۰۰   یا پورسانت شرکت ۷۰۰ بهتون داده

محصولات بی کیفیت داره

دوست عزیزم هیچ محصولی تو دنیا وجود نداره که همه ازش راضی باشن ولی محصول باید حتما با مشاوره درست استفاده بشه ما بدون فرم مشاوره هیچ محصولی نمیفروشیم 

توی یک ماه نیم چقدر پول محصولات دادی  ؟

عزیزم خرید محصولات اصلا اجباری نیست گلم فقط برای اینکه بخوای بطور جدی کار کنی و زیر مجموعه بگیری یه خرید کوچولو میزنید وگرنه اگه دوست نداشته باشید هیچ خریدیاجباری نیست و میتونید هرموقع که دوست داشته باشید خرید کنید و اون خرید رو حتی بفروشید ولی اصلا اجبار نداریم چون بعضی از شرکت ها خرید رو اجبار میکنن

من سه ماه با شرکت کار کردم شرکت پورسانت ماهیانه ۴۰ تومن بیشتر نمیریزه  زیر مجموعه هم مگه چند نفر داری  تو سه ماه نیم بعد از کلی خرید  کلن ۵۰۰ تومن سودم شد  

چطور سرمایه وپول نمیخواد    باید پول داشته باشی که خرید کنی  درضمن سود محصولاتشون خیل ...

دوست عزیزم شما هرموقع مشتری داشتی خرید کن ماه اول شاید اگر مجموعه ای نداشته باشی و تعدادش کم باشه پورسانت خیلی پایین باشه ولی از ماه دوم با بزرگ کردن مجموعه میتونی پورسانت خوبی بگیری حتی با خرید کم 

از طرفی هم اگر مشتری داشته باشی تخفیفی که شرکت بهتون میده یراست میره تو جیب خودتون و بدون واسطه