2821
2789
عنوان

شرکت نفیس

| مشاهده متن کامل بحث + 62017 بازدید | 85 پست
سلام.جایی هست بتونم اطلاعات بیشتری از این شرکت بخونم؟

سلام عزیزم بله با این شمارهدهماهنگ کن کارشناسشون برات کامل واضح تو ضیح میده و هر سوالی داری میتونی ازش بپرسی

۰۹۳۵۲۹۰۹۷۰۱ مشایخی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من یک ماه و نیمه وارد شدم ۲۱ نفر زیر مجموعه دارم و افراد زیرمجموعم ماشالله خیلی فعالن حتی پورسانت لو ...

سلام من تازه دوماهه وارد کار شدم هنوز نتونستم زیر مجموعه بیارم چکار باید بکنم؟

سلام من تازه دوماهه وارد کار شدم هنوز نتونستم زیر مجموعه بیارم چکار باید بکنم؟

عزیزم معلومه نمیتونی زیر مجموعه بیاری 

من دوسال نفیس کار کردم سمت هم داشتم پوریانت همداشتم اما لغوزدم رفتم یه شرکت بهتر که خیلی سریع تر تونستم تیم یا بکنم 

09031816863 اینم شمارم هرکس اطلاعات بیشتر خواست تماس بگیره 

سلام عزیزم میشه یکم راهنمایی کنید میخوام تو شرکت نفیس کار کنم.

راهنمایی رو دوستان کردن .بنده خودن دوماهه نفیسی هستم .ماه اول از خریرم ۱ میلیون سودکردم و محصول فروختم .از ماه دوم سودم شد ۳ میلیون چون مشتری ها از محصولاتی که من به دوستانشون داده بودم میدیدن و هی میخواستن وکم کم خداروشکر داره بیشترم میشه .من ماه اول ۳ نفر دعدت زدم قبول کردند الان اونا هم هرکدوم ۳ یا ۴ نفر اوردن و گروه من شده ۱۵ نفر .پورسانت درماه اول ۵۵۰ تومن شد واین ماه ۱۷۰۰ شد .واین ماه انشالا قراره بیشتر بشه .بازم کسی سوالی داشت بپرسه همین جا

راهنمایی رو دوستان کردن .بنده خودن دوماهه نفیسی هستم .ماه اول از خریرم ۱ میلیون سودکردم و محصول فروخ ...

سلام گلم خوبی منو دوستم داره میبره تو گروهشون ک مشاوره بدم من ولی هیچی بلد نیستم حتی مشتری م نمیتونم جذب کنم سر زبونی ندارم و کم رو ک بخوام تبلغ کنم میخوام لغو بزنم من نمیتونم سر زبونی جلو مشتری ندارم بخدا 😔

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره تابستونا میخوابیم داخلش باقچه و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️ ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله