2777
2789

سلام خانوما من راستش یه بار جداشدم و طلاهایی که داشتم بحای مهریه ام برداستم و الان اون پولو گداشتم بانک و هرماه دوملیون میدن حالا که اززواج کردم دوباره وداریم حهاز میخریم مامانم هرماه اون دوملیون میزاره روهم تاکمک خرح جهازم باشه منم دختری تیستم بگم اون پول هرچی باشه برای منه دلم میخاد خرج کنم بده بخودم واین حرفا،ازطرفی من هرماه چن تا خرت وپرت مثل گیره مو وملیپس و اینحور چیزارو میخرم و میفروشم به دوست وفک وفامیلمون صرفا بهاطر سرگرمی وهزینه این وسایلو که درحد چهارصد و سیصد تومنه هرماه دوبارمامانم میده یا بابام ولی همش ناراضیه که اینا چیه نمیدونم کی میخره اینارو ورشکست شدم بسه دیگه سفارش نده تازه یک ماهه اینکارو شروع کردم و فروش خوبیم دارم حداقل به دوست واشنا میفروشم منم خحالت میکشم بگم خب دوملیونموبدین خودم میدونم چیکارکنم منتی نیست حالا منم عاااشق خرج کردن و خرید لوازم ارایشی وبهداشتیم همسرمم الان اوضاع مالیش خوب نیست و همم یکم خسیسه واونجوری نیست مه به همه چی پور خرج کردنه شما بودین کنارمیومدین یا هرماه حداقل ی مبلغی رو برمیداشتین برای خودتون؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پول خودته چرا میدی اونا؟ 

خب میگن تو هدر میدی بزاریم روهم برات مبل خوب بخریم قبل جهازخریدنم هی تو وانای خانگی اسم مینوشتن و از دوملیون ۱/۶۰۰برای وام نیدادن واون چهارصدم من خرج شارز واینترنت و نیازهای ضروریم نیکردم من حتی بهشون گفتم بعد عروسیم پولو بردارین براخودتون ولی مشکلم اینه که هرماه بخاطر وسایلای که برای فروش میارم نهایت پونصد میده مامانم دیگه منتی هست خب 

درست متوجه شدم؟ مادرتون پول رو بر میدارند و براتون جهیزیه میخرند؟

اره بانک هرماه دوملیون که میده مامانم میریزه تویه کارت یه مقدارمم خودشون میزارن روش برام جهاز بخرن

عزیزم شما ک یه ازدواج ناموفق داشتی چجوری حاضر شدی  با یه ادم خسیس ازدواج کنی؟؟؟

دیگه نمیدونستم که خسیسه یعنی کلا ظاهرشون بدرون کلا با طنشون توخونشون فرق داره بیرون ی کلاسی نیزاشتن خواهرشوهرام مابااینکه هموو میشناختیم هیچوقت فک نمیکردم اینجوری باشن 

اره بانک هرماه دوملیون که میده مامانم میریزه تویه کارت یه مقدارمم خودشون میزارن روش برام جهاز بخرن

خوب عزیزم در واقع دارن پول خودتون رو برای شما خرج می‌کنند..اون هم به بهترین شکل.. خودشون هم مبلغی رو می‌زارم روش..شما که یک بار دیگه هم جهیزیه بردید..

قدر خانواده ات رو بدون و ممنون باش🙏🌹🌹

خب میگن تو هدر میدی بزاریم روهم برات مبل خوب بخریم قبل جهازخریدنم هی تو وانای خانگی اسم مینوشتن و از ...

شما مگه چند سالتونه که پول براتون نگه دارن

خانم بالغ و عاقلی هستین...

با پول خودتون همین کارتون ادامه بدین پیشرفته ترش کنین به مرور زمان ،درست نیست اصلا اینجوری...

خوب عزیزم یه مقدار یا کلشو  رو بده مامان بابات جهزیه بخرند براتون خودتونم اگر امکانش هست سرکار ...

خب کار تیست که یعنی عمرا خانوازم وهمسرم بزارن برم کار فروستدگی اینا انجام بدم بیرون یا منشی غیرابنام کارب نیست تازگیا ثبتنام کردم کلاس روبان نیدوزی اگه کامل یادبگیرم میخام برای میفام ولبایام روبان دوزی کنم واگه شد کم کم بیرون 

شما مگه چند سالتونه که پول براتون نگه دارن خانم بالغ و عاقلی هستین... با پول خودتون همین کارتون اد ...

حالا اینم بگم پدرومادرمن خیلی دلسوزن ولی خب دراین مورد فک کنم اصلا متوجه نیستن که من واقعا لطف میکنم که ی بارم اسم پول رو نمیارم ک کی وکجاس بعد مامانم همیشه غر میزنه ک تو پس انداز نداری هیچوقت منم میگم پس انداز از چی داشته باشم فک کنم دوملیون پس اندازه میدم ب شما خب

خوب عزیزم در واقع دارن پول خودتون رو برای شما خرج می‌کنند..اون هم به بهترین شکل.. خودشون هم مبلغی رو ...

نه من توعقد جداشدم خودم میدونم که الان تحت فشارن و این پول رو برای من هرج میکنن برامن وسایل میخرن ولی خب ازاونجایی که کلی وسایل لازممه دلم میخاست  یکم پول داشته باشم خوشم نمیادد متل بچه ها هی بگم پول بدین مفش لخرم پول بدین برم ملاس

حالا اینم بگم پدرومادرمن خیلی دلسوزن ولی خب دراین مورد فک کنم اصلا متوجه نیستن که من واقعا لطف میکنم ...

دقیقا مشکل پدر مادرای ایرانی همینه

از سر دلسوزی زیاد استقلال رو ازمون میگیرن

نمیدونن پولمون دست خودمون باشه بریم کلاس چیزی یاد بگیریم کار میکنیم ،مدیریت پولمون رو باید بهمون یاد بدن نه اینکه خودشون مدیریت کنن

در واقع فرصت رشد نمیدن.