باران به چه امیدی به اون خواستگارش جواب رد داد؟؟؟؟
آخه اون حداقل پول داشت سنش هم خیلی بالا نبود
موندم تو واقعیت این اتفاق میفته؟؟
میشه توضیح بدین؟؟
جنسیت:مرد تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
چون باران به کس دیگری هم علاقه نداشت که بگین بخاطر اون جواب رد داد
جنسیت:مرد تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم
من اگه خودم دختر بودم شاید خیلی راحت قبول میکردم چون باران به کس دیگری هم علاقه نداشت که بگین ...
وااا. صرفا برا پول؟
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
چون باران به کس دیگری هم علاقه نداشت که بگین بخاطر اون جواب رد داد
وقتی اوضاعش افتضاح بود و امیدی به زندگی بهتر نیست چرا رد کنه؟؟
اگه بخاطر زن و بچه داشتن اون مرد بود حق داشت
اما سنش اونقدرا بالا نبود خودش اخلاق هم بود پول و خونه و ... هم به باران میداد