2777
2789
عنوان

فیلم باران

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 38 پست
همون مردی ک از این حرفا میزنی هروقت دختر شدی بیا این حرفارو بلغورکن

من فقط تعجب میکنم

خودم موفق ازدواج با سن بالا نیستم

البته بنظرم ازدواج با مرد جوون بداخلاق هزار بار بردار از مرد سن بالای خوش اخلاقه

خواستم علتش رو بدونم

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم
من اگه خودم دختر بودم شاید خیلی راحت قبول میکردم چون باران به کس دیگری هم  علاقه نداشت که بگین ...

خداروشکر که دختر نیستی. اگه یه روزی مثل آصف کاخ درست کردی نری دنبال کبوترای جوون. ممکنه یه شب توی چاییت سیانور بریزه یا مثل ثمر بهت خیانت کنه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گدا بودن اصلا هم وضع خوبی نیست بنظرت یه گدا میتونه به زندگی امید داشته باشه؟ بنظرت زندگی تو پولدار ...

نظرات فرق میکنه...

منم هیچ وقت قبول نمیکردم.

نظر شماهم محترمه😊

لطفا برا سلامتی بچهام صلوات بفرستید.ممنونم❤️

خداروشکر که دختر نیستی. اگه یه روزی مثل آصف کاخ درست کردی نری دنبال کبوترای جوون. ممکنه یه شب توی چا ...

بنظرم ازدواج اگه برطبق علاقه باشه مشکلی نیست البته تخلف سنی خیلی زیاد هم اصلا خوب نیست

گفتم جه با توجه به وضع باران و آوارگی اون گفتم نه برا آدمای عادی

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم
من فقط تعجب میکنم خودم موفق ازدواج با سن بالا نیستم البته بنظرم ازدواج با مرد جوون بداخلاق هزار با ...

علتشو هممون گفتیم بهت چندشمون میشه اه اه.من اگر این اتفاق واسم میوفتاد حاضر بودم تااخر عمر بی شوهر بمونم ولی تن ب این ازدواج ندم حتی ب قیمت اینک خر پول بشم‌.یه مرد سن بالا تواینستا هستش خارجیه ک خیلییییی جذابه سیکس پک داره قیافه داره پول داره زنو بچه ام نداشت الان با یه دختر خیلی کوچیکتراز خودش ازدواج کردخ بچه دارم شدن.باز میگیم اون یارو از صد تا جوونای شلو ول الان بهتره.ولی مردای پیرایرانی همه داغونو چندشن

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
وا آدم تا آخر عمر مجرد بمونه بهتره تا زنه اون بشه    

درضمن تو اون فضا مطمئنا هیچ امنیتی برا دخترا وجود نداره و آخرش مجبوره با کسی مصفا همون آصف عروسی کنه نهایتش

ممنون از همتون چه جواب دادین🙂

کمک بزرگی کردین