2777
2789
عنوان

اعصابم خورده چقد مردم دزد شدن

166 بازدید | 20 پست

دیروز یه خانم برای کاشت ناخن آمد اونم ساعت ۷ 

همسرمم ساعت ۷ از سرکار میومد که من بهش گفتم نیاد تا ساعت ۱۰ بیرون منتظر بود که اون زنه بره این عوضیم امد نشست من کاشتشو زدم گف عه پول یادم رفت منم چی‌بگم گفتم اشکال نداره برو بعدا بزن دیشب بهش پیام دادم گفتم چیشد گفت ببخش یادم رفت حالا امروز صبحم زنگ میزنم کلا منو بلاک کرده اعصابم خورد شد دیروز حالمم خوش نبود به سختی براش کاشت زدم اون عوضی با من اینکارو کرد

❤️

چقد نامردن 

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه

حقته اول نصف پولو میگرفتی بعد میزدی

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر باید پول میداد؟ لااقل کارت ملی‌ ش رو می گرفتی

اشتباه کردم

آف زده بودم رو کاشتام

باید ۱۰۰ میداد

انقدم دستاش کثیف بود باور کن حالم بهم خورد تا براش کاشت زدم دستای زمخت مردونه داشت حالا خوبه دختر بود و انقد حقه بازه

❤️