تیکر کنکورمه۰۰ دختری در من ساز امیدواری میزند از حضرت علی پرسیدند:بزرگترین گناه کبیره چیست؟حضرت نگفتند بینمازی؛ نگفتند بی حجابی؛ نگفتند روزه نگرفتن ...بلکه فرمودند: «مایوس و ناامید شدن از رحمت خداوند»باز آی باز آی هر آنچه هستی باز آیگر کافر و گبر و بت پرستی باز آیاین درگه ما درگه نومیدی نیستصد بار اگر توبه شکستی باز آی ...
من با س ن م بود بهم گفتن با لیمو و چند قطر گلاب ماساژ دبده و خیلی خوب شد کامل جوشارو نابود شد الان هیچی ندارم
خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین
واقعا ميگي؟ جاي جوشارو هم از بين برد؟ هر چند وقت ميزدين؟
ارع هفته ای سه الا چهار بار میزدم قبلش باید کیسه بشی که تمیز بشه با حوله خشک گلاب با پنبه بمالون بعد از ده دقیقه که جذب بدن شد لیمو تازه باشه ماساژ بده عالین برا من واقعا تغیر کرد
خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین
قربونت برم،مرسي گفتي ايشالله واسه منم جواب بده حتما انجام ميدم غصه ام شده بخدا،خيلي ناراحتم
خواهش میکنم
انشاالله به پوست شماهم جواب بده
غصه نخور چندین دارو گیاهی من هزینه کردم هیچ کدام
بدرد پوست من نخوردن
اما این لیمو و گلاب که دوستم گفت انجام دادم عالی بود
البته آب هوا و تغذیه و سرد و گرمی هم تاثیر گذار هست