2777
2789
عنوان

جوش هاي بد جا🥴

141 بازدید | 16 پست

قبلا اصلا بدن من جوش نميزد

نميدونم چيشده جديدا بدنم جوشايي ميزنه كه سرشون باز نميشه و جاشم ميمونه و سياه ميشه🥺

خيلي ناراحتم😔

توي رونم چندتا زده،زير بغلم، نميدونم چرا اينجوري شدم

كسي ميدونه چرا؟

كسي درماني براي از بين بردن لكشون ميدونه؟

پاگسازی پوست برو اب هم زیاد بخور

تیکر کنکورمه۰۰ دختری در من ساز امیدواری میزند      از حضرت علی پرسیدند:بزرگترین گناه کبیره چیست؟حضرت نگفتند بی‌نمازی؛ نگفتند بی ‌حجابی؛ نگفتند روزه نگرفتن ...بلکه فرمودند: «مایوس و ناامید شدن از رحمت خداوند»باز آی باز آی هر آنچه هستی باز آیگر کافر و گبر و بت پرستی باز آیاین درگه ما درگه نومیدی نیستصد بار اگر توبه شکستی باز آی ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با س ن م بود بهم گفتن با لیمو و چند قطر گلاب ماساژ دبده و خیلی خوب شد کامل جوشارو نابود شد الان هیچی ندارم 

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین 
واقعا ميگي؟  جاي جوشارو هم از بين برد؟ هر چند وقت ميزدين؟

ارع هفته ای سه الا چهار بار میزدم قبلش باید کیسه بشی که تمیز بشه با حوله خشک گلاب با پنبه بمالون بعد از ده دقیقه که جذب بدن شد لیمو تازه باشه ماساژ بده عالین برا من واقعا تغیر کرد 

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین 
ارع هفته ای سه الا چهار بار میزدم قبلش باید کیسه بشی که تمیز بشه با حوله خشک گلاب با پنبه بمالون بعد ...

قربونت برم،مرسي گفتي

ايشالله واسه منم جواب بده

حتما انجام ميدم

غصه ام شده بخدا،خيلي ناراحتم

قربونت برم،مرسي گفتي ايشالله واسه منم جواب بده حتما انجام ميدم غصه ام شده بخدا،خيلي ناراحتم

خواهش میکنم 

انشاالله به پوست شماهم جواب بده 

غصه نخور چندین دارو گیاهی من هزینه کردم هیچ کدام 

بدرد پوست من نخوردن 

اما این لیمو و گلاب که دوستم گفت انجام دادم عالی بود 

البته آب هوا و تغذیه و سرد و گرمی هم تاثیر گذار هست

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792