2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

627 بازدید | 54 پست

سلام 

من یه خواهرشوهر دارم همسن خودم ک تو شهر ما تنها زندگی میکنه و محل کارش بیمارستان هستش

کلا رابطه خیلی صمیمی باهم نداشتیم از همدن اول ولی همیشه بینمون احترام بوده قبل از کرونا هر از گاهی مثلا هفته ای یا دوهفته یبار دعوتش میکردیم

ولی بعداز کرونا همسرم خیلی حساس شد و ما کلا مهمونیامونو قطع کردیم و نه مهمون دعوت کردیم و نه مهمونی رفتیم

پنج شنبه بعداز سه ماه ب شهر محل زندگی پدرمادرامون اومدیم ولی همسرم بهش چیزی نگف البته کلا عمدی هم نبود چون تو ذهنش بود ک اگه پنج شش ساعت باهم تو ماشین باشیم خطرناکه

الان ایشون خییییلی ناراحت شده خیییلی و من اتفاقی پیاماشو تو گوشی همسرم دیدم

واقعا من هیچ دخالتی تو رابطه شون نمیکنم ولی همه رو از چشم من دیده😔

الان ی حس بدی دارم ک ایکاش ب خدا توکل میکردم و دعوتش میکردم یا رابطمون باهاش بیشتر بود

البته خونه اونیکی خواهرشوهرمم اینجاس و باهم زیاد رفت و امد میکنن یعنی تنهای تنها نیس

حالا ناراحتم و خوابم نمیبره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برادر بی معرفتی داره باید از اون ناراحت باشه

چرا بی معرفت؟!

من از کارهایی ک همسرم براش کرده چیزی نگفتم زود قضاوت نکن

الان تو کل فامیل فقط ما کرونا نگرفتیم

همه گرفتن

واقعا هرکی رعایت نکرده گرفته

ول کن بابا  

خاله من کرونا داده  به یکی از عزیزانمون بعد فوت کرد   .دس بردارید دید و بازدید تو کرونا  عذاب وجدان نداشته باش خودش باید بفهمد.

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
کلا اگه عروس هم کاری نکنه خود پسر خود جوش به حرکتی بزنه کلا خانواده پسر از چشم عروس میبینن واقع ...

شما چه دل پری از خانواده شوهر داری خودتون خانواده شوهر نیستید؟

چه برادر بی معرفتی داره در کل نمیخواد باور کنه برادرش بدجنسه و از اون طرف هم خانواده زن اگه همچین چیزی پیش بیاد نمیخوان باور کنن کوتاهی از دخترشونه

چرا بی معرفت؟! من از کارهایی ک همسرم براش کرده چیزی نگفتم زود قضاوت نکن الان تو کل فامیل فقط ما کر ...

والا ما اینقدر رعایت کردیم ولی گرفتیم 

اینقدر دیدم رعایت نکردن اصلا نگرفتن

سلام عزیزم. خودت به همسرت میگفتی به خواهرش یه تعارف بزنه اگه میخواد بیاد سر بزنه به خانواده اش... ما داریم فلان رو میریم مثلا... همه هم تو ماشین ماسک میزدین. 

توکل برخدا. یه حدیث کساء بخون به نیت اینکه بینتون صلح بشه و کدورت ها رفع بشه ان شاء الله. شب شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها هم هست. 

بانووووو!مردی کهدوستت داره عریانت نمیکنه!!! لباسعروس تنت میکنه!!! ❤️❤️❤️

ناراحت نباش عزیزم ما خانما همینیم فکر میکنیم مردا کلا عقل ندارن یا زنشون یا مادر و خواهرشون عقلشونن . شما به روی خودت نیار و تصمیمی بوده که با شوهرت گرفتی . اگر بعدا مستقیم به شما حرفی زد جواب بده وگرنه اصلا مهم نباشه چی فکر میکنن 

حق داره من خودم کادر درمانم میفهمم حسشو براحتی میشد ماسک بزنه وپنجره رو بازکنید توی مسیر

شما شب تاصب بغل شوهرتون ک‌توی محل کارش باهزارنفر در تماس بوده نفس ب نفس میخابید ارایشگاه میرید خرید میرید هایپر میرید شهرستان دیگ‌میرید 

ایناهمه ناقلینن عزیزم براتون فقط ایشون خارداشتن؟!

متاسفانه برادرشون بسیار بی معرفتن وحق باایشونه 

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...