سلام دوستان . من اخر هفته دارم می ام استانبول هتلمون متروپلی هست. کسی می دونه خوبه یا نه؟ در ضمن می خواستم بدونم موقع برگشت از ترکیه پول برای خروجی چقدر باید بدیم؟ فرودگاه سبیها از آکساری خیلی دوره؟ ممنون می شم اگه کسی می دونه جوابمو بده.
نازین جان شما هم فرودگاه سبیحا باید بری؟؟؟ اخه پرواز ما هم اونجاست متاسفانه . دفعات قبل از اتاتورک بودیم. می گن تا تکسیم و اکسارای حدود 1- 1:30 راه. خیلی بد. عزیزم همراه اول به صرفه نیست . همون جا ترکسل بگیر
سلام نارین جان.برای یک هفته و چند تا تلفن اصلا ارزش نداره ترک سل بگیری چون همش را که استفاده نمیکنی پولت حروم میشه.بعد چرا فرودگاه سبیها هستی؟مگه با چه پروازی میری.؟؟؟
سلام دوستان یه سوال مهم دارم کسانی که ترکیه زندگی میکنند یا برای کار رفتن میخوام بدونم اونجا وضعیت کار چطوره ؟ چطور میشه کار گیر اورد خرج ومخارج چطوره ؟ من بچه بودم مدتها اونجا زندگی کردم اما الان نمیدونم چطوری شده ! وضعیت کار وخونه وزندگی کردن اونجا چطوره ؟ میشه درامد خوبی داش؟ برای پول جمع کردن ویه مدت اونجابودن میگما ؟!میشه کار گیر اورد یا نمیارزه ؟ توروخدا یکی اگه حال داش بیاد بتو ضیحه !
soli jan inja alan vaghean vaziyat bade bayad hesabi pol dashteh bashi ta rahat zendegi koni khone rahat peyda mishe vali pol dorost o darmon mikhad kar ham ke man khabar nadaram chon kar nemikonam vali ino midnam chon kar gar haye shoharam ziad hastan hamashon hamoni ro ke dar miaran to yek mah kharje khone mikonan
دوستی ها کمرنگ بی کسی ها پیداست راست گفتی سهراب آدم اینجا تنهاست
موناجون ماتهرانیم خونمون ظفره مال خودمونه پدر شوشو بازاریه هوامونو داره بالاخره ولی شوشو اون جوری که لیاقتشه در نمیاره دبیر کنکوره همکاراش ماهی چند میلیون در میارن ولی این حیونی هرکجا میره پولشو میخورن ! دوست دارم خودمم کار کنم ولی بابچه نمیشه امکان مهد گذاشتنشم الان نیس درمیاد بالاخره ولی اونطوری که دوست داریم نمیتونیم زندگی کنیم مثل سالی یکبار حداقل بریم ترکیه ای دبی یا اینکه بتونم طلا بخرم !نمیشه اصلا واقعا دنبال یه درامد خوبم بخدا موندیم !شما شوهرت اهل اونجاس ؟ خودت خانه داری ؟یه مدته هروقت فیلم عشق ممنوع رو میبینم بدجور دوباره هوس میکنم بیام ترکیه زندکی کنم من چندسال اونجا بودم استانبول انکارا !!!واقعا دوست داریم برای کار یه جا رو پیدا کنیم بریم یه مدتی بمونیم ؟شما اطلاعاتی دارید ؟
دوستای خوبم ممنون می شم که راهنماییم کنید ما هفته اول مهر می خواهیم بریم استانبول:
1- لباس مجلسی خیلی شیک رو باقیمت مناسب از کجا می تونیم بخریم؟
2- پالتو و بارانی و مانتو رو چطور؟
3-به نظرتون ما که همراهمون مرد نداریم باید بترسیم ؟ از بس همه گفتن مواظب باشید من کمی ترسیدن می ترسم پسر 3 سالم رو اگه دستش رو ول کنم ( که هیچوقت نمی ذاره از دستش بگیرم) بدزدن
va afra jon vase chi bayad betarsi ma haii ke darim inja zendegi mikonim pas chi vaghti daste bachat ro vel kardi moraghebesh bash to iranesham hamine age havaset nabashe midozadan fatih ;aksaray;merter;to marakez kharid mitoni lebas shik peyda koni on se morede digaro ham hamin tor tamam hotel ha mojahaz be dorbin hastan albateh to rah ro ha va raft o amad ha kotorol mishe be khater amniyat va man nafahmidam baraye chi bayad to hotel moshkel pish biad
دوستی ها کمرنگ بی کسی ها پیداست راست گفتی سهراب آدم اینجا تنهاست