2777
2789
hamin tor ba metro mitoni beri zeyton borno beri olovim
yani rahat mitoni ba metro har ja ke khasti beri
har vafght ham ke ba metro rafti zeyton borno ba ye taksi mitoni beri taksim begardi
دوستی ها کمرنگ بی کسی ها پیداست راست گفتی سهراب آدم اینجا تنهاست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام مونا ومارال عزیز خیلی وقت بود نیومدم دلم براتون تنگ شده خوبین نی نی ها خوبن؟
تابستونو خوب شروع کردید؟ دستت درد نکنه ولی دوست دارم راههای دیگه اقامت روهم اگه وقتت رونمی گیره برام بگی؟ مرسی از لطفت
سلام.مارال2 جان اومدم ازت بابت راهنماییت تشکرکنم.بابام دقیقا چیزایی که میخواستم خرید واسم آورد.خیلی خوشحال شدم که هموناییکه میخواستم.خیلی ممنونم.خدا خیرت بده.
نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش نوشت:پسرم!یک بهار،یک تابستان،یک پاییز و یک زمستان را دیدی!از این پس همه چیز جهان تکراریست جز مهربانی...
بچه ها کسی 4شنبه ها show tv سریال محتشم یوزییل رو میبینه؟من هفته گذشته ندیدم که حوررم رفت لئو رو ببینه یانه و کلا چطور شد؟دیگه تا پاییز نشون نمیده.

میدونین تکرار قسمتاییکه پخش کرده تو تابستون نشون میده یانه؟اگه نشون میده چه روزایی و چه ساعتهایی؟

ما اسباب کشی داشتیم.ازقسمتی که حوررم و خدیجه رفتن خبر بارداری سوم حوررم رو به سلطان سلیمان بدن ندیدم تا قسمت قبل.بینهایت ممنون میشم کسی خلاصه اش رو بگه.یا زمان تکرارش رو بگه.مرسی
نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش نوشت:پسرم!یک بهار،یک تابستان،یک پاییز و یک زمستان را دیدی!از این پس همه چیز جهان تکراریست جز مهربانی...
دنیا جون ماه رمضان توی ترکیه خیلی عالیهههههههههههههههه.من اونجا بودم. فقط یه جوری برو که به عید فطر نخوری که 3 روز همه جا بسته است

توی هر محله چادرهای افطاری بر پا میشه و رایگان به مردم افطاری میدن. که خودش غذای کاملیه حتی دسر هم داره. موقع افطار هم توپ در می کنن که خیلی با حاله.
پیشنهاد می کنم حتما بری.ولی اون موقع ار حراجی خبری نیست. و چون بزرگترین عیدشون همین عید فطر مردم کلی خرید می کنن مثل عید نوروز ما. خیابونها شلوغه.
من که خیلی دوست داشتم
سلام خانوم مارال . من یه سوال داشتم از خدمتتون. مادر من هفته آینده یه سفر به ترکیه داره. من در مورد موزه ملل استانبول که تمدن های مختلف دنیا رو معرفی میکنه و بلیط ورودیش حدود 70 تومنه یه چیزایی شنیدم اما هر چی تو اینترنت گشتم چیزی در موردش پیدا نکردم. میشه منو راهنمایی کنید که این موزه کجا هستش؟ خیلی از لطفتون ممنونم.
مامان اینده جون خواهش میکنم عزیزم
یاس جون منم نمیدونم
الانم اومدم تعطیلات ایران با اینترنمت زغالی که اعصابمو خور د کرده
مملکته داریم؟
میخواید سالم و جوون باشید و پوستتون بدرخشه؟؟؟؟

پس میوه وسبزی و خشکبار بخورید و گوشتو لبنیات کم کنید!
خانمهای ساکن ترکیه
لطفا راهنمائی کنید چه زمانی خوبه بیایم استانبول که بتونیم از حراجیها استفاده کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟این ماه امکانش نیست چون همسرم دانشجوئه و تا شهریور کلاس و امتحان داره لطفا کامل راهمائی کنید ممنون میشم....هدفمون هم تفریحه هم خرید مناسب