2777
2789
عزیزم من 25سالم هستش الان یک سال و هشت ماه هستش که اینجا هستم

درس هم نمیخونم

اول ثبت سازمان ملل کردم بعد ازدواج کردم الان هم یه پسر ده ماه دارم

دوستی ها کمرنگ بی کسی ها پیداست راست گفتی سهراب آدم اینجا تنهاست
مونا جان سلام راستی نگفتی؟ چه طوری زفتی اونجا تنها رفتی ؟یا شوشو اومد ایران ؟نکنه اسرا ارول؟هاهاها شوخی آخه من نویسنده هم هستم دارم در مورد دخترایی که می رن خارج از کشور یه کتاب می نویسم البته مقاله در مورد راهنمایی که برای گرفتن خونه کردی یه کم رگ کنجکاویم گل کرده خاطره آشناییتو می خام بدونم؟البته اگر شما دوست داری؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من وقتی‌ اومدم اینجا مجرد بودم

رفتم خونه یکی‌ از دوستامون شوشو صاحب خونشون بود

البته بگم سنّ شوهرم زیاد نیست و کلا مایه دارن

اونم با دوستمون دوست هم بود یه روز که رفتیم موبایل فروشیش من گوشی بگیرم منو دید خوشش اومد چند بار باهامون اومد بیرون موقعی هم که می‌خواستم برم آنکارا واسه ثبت سازمان ملل با من اومد

یواش یواش دلم رو برد خودشم که عاشقم بود با هم ازدواج کردیم

دوستی ها کمرنگ بی کسی ها پیداست راست گفتی سهراب آدم اینجا تنهاست
سلام به همه خانومای ساکنین ترکیه
مارال جون او اطلاعتی که تو صفحات قبل داده بودی ممنونم همه رو یاداشت کردم
ما دیروز از امارات اومدیم ترکیه میکفتن کرونه ولی نمیدونستیم که کرایه تاکسی تا این حد کرون باشه یعنی نمیشه همش از این ور به ااون ور بریم حالا بغیر از تاکسی با جی میشه جا به جا شد اتوبوسایی هم که هستن اینقدر شلوغن که من با بجه ی دو سالم و کالسکش نمیتوم سوار شم
حالا مثلا اکه بخوایم سوار کشتی بشیم باید مسافت فندق تا ساحل رو با تاکسی بریم یا مثلا با مترو ججوریه
ممنون میشم راهنماییم کنید شوهرم میکه حالا که نمیدونیم جکار کنیم بیا برکردیم
الـحمدالـلـه عـلی کـل حــال
ما براى خرید مرکز خرید اُپتیموم رو ترجیح میدیم خیلى بزرگو شیکو و در عین حال ارزونه یعنى اوت لت هست و چیزاى فصلاى قبلو داره به همین دلیل لباس مارک با قیمت مناسب توشون پیدا میشه.. optimumتو طرف آسییایى استانبول و جاى به نام YEN? SAHRA نزدیک KAD?KY هست....optimum
تو طرف اروپایى هم مرکز خرید olivium هست توZEYT?NBURNU که اونم همین حالت OPT?MUM رو داره یعنى مارک و OUT LET
به هرکى که میاد استانبول توصیه میکنم BO?AZ TUR بره یعنى تور تنگه بُسفُر که با کشتی تنگه بسفرو میگردونت و خیلى جالبو قشنگه

البته این فصل کمى سرده اما تابستون عالیه....

حتما موزه TOPKAPI رو برید خیلى جاى قشنگیه سرسبز و مشرف به دریا و کاخ هاى عثمانی و آثار قدیمى ...مگه اینکه به موزه علاقه نداشته باشید.

مسجد AYASOFYA و SULTAN AHMET رو برید حتما... دیدنى و قشنگ و پر از توریسته....همون نزدیکا هم kapal?ar?? هست که بازار بسته هست

و جالبهمیدوون TAKS?M هم پر آز آدمه همیشه و براى خرید خوبه رستوراناشم پرن آز غذاهاى خوشمزه و قیمتاشم خوبه

براى پیاده روى و دیدن BA?DAD CADDES? بَعداد جادِسِه رو توصیه میکنم خیلى شیکو قشنگه آدم حس میکنه تو شانزه لیزه هست ولى گرونه...
مهمترینا همینا بود به نظرم اگه چیز دیگه ای به ذهنم رسید میگم.

بعد نوشت:در مورد ساحل پرسیدى راستش ساحل خیلى زیاده اینجا قشنگترین ساحلا EM?RGAN...BE?IKTA?...BEYKOZ....BOSTANCI...?ST?NYE

ساحل استینیه

سفر به استانبول یه نکته منفى هم داره اونم اینه که تو فضاهاى باز و شلوغ مواظب پول و وسایلتون باشین چون دزد زیادهمخصوصا که بفهمن توریستین...البته من خودم تا حالا با مشکل برخورد نکردم بیشتر هم سعی کنید جایی میرین با مترو یا تراموا یا اتوبوس برین و کمتر تاکسی سوار شین چون خیلی هاشون میبینن خارجی این زیاد میگیرن!

میخواید سالم و جوون باشید و پوستتون بدرخشه؟؟؟؟

پس میوه وسبزی و خشکبار بخورید و گوشتو لبنیات کم کنید!
عزیزم فک کنم تو اکسارای هست هتلتون نه؟
زبان بلدین؟
من زیاد بلد نیستم اون طرفا رو
ولی مسجد سلطان احمد و ایاصوفیه نزدیک باید باشه بهتون
اگه از همون پذیرش هتل بتونین بپرسین چه طوری میشه رفت تاکسیم یا جاهای دیگه خوبه
از google map هم میتونی کمک بگیری ادرسی رو که روی کارت هتل نوشته شده بنویس به عنوان مبدا
ومقصد هم جای مورد نظرتو بنویس مسیرو نشون میده
یه سایت دیگه هم هست :http://www.tripadvisor.com/

شاید بتونی بخونی وچیزایی دستگیرت شه
کاش قبل اومدت ته وتوی این سایتا رو در می اوردی
میتونی ادرس دقیق هتلو از رو کارتش اینجا بنویسی ؟
با تو جه به اون شاید کمک بیشتری بتونم بکنم با تحقیق تو این سایتا
میخواید سالم و جوون باشید و پوستتون بدرخشه؟؟؟؟

پس میوه وسبزی و خشکبار بخورید و گوشتو لبنیات کم کنید!