والا من همه جارو گشتم و ایزمیر رو واسه زندگی انتخاب کردم هم کنار دریاست هم بزرگ و هم راحت . . . اینجا بعد استامبول قشنگ ترین شهره هستش و سومین شهر بزرگه . . . . راستش این جور که میگن بچه ها گرونه .. والا من که چیزی ندیدم و واسه من چیزی تا حال گرون نبوده چون قیمت ها از همه جا دستمه و میدونم که یه لباس مارک دار واقعا ارزشش همینه . در کل من اینجا راحت زندگی میکنم و تو اسایش هستم . و اگر کمکی خواستید رو من حساب کنید . . . خوشحال شدم کسی رو از ترکیه دیدم . . . به امید دیدار . . .
من همسرم تو کار صادرات به ایران هستش / بخواطر کار همسرم که مجبور به شهر های مخطلف بره مرکز کاراش رو انتخاب کردیم که به شهر هایی که میره نزدیک باشه از هر طرف / ازمیر جای خوبیه من راضی هستم و از کردا تقریبا به دورم ههههههههههه
مارال جان از اینکه اینقدر قشنگ راهنمایی میکنی ممنون عزیزم
این حراجیها که میگی رو همسر من اصلا پیدا نکرده. سفر قبل بهم گفتن کنار خیابونهاست که هیچی ندیده. حالا داره میاد استانبول. اگه روز مشخص یا جای ثابتی هست که حراجی لباس بچه یا هرنوع لباسی باشه ممکنه بهم بگی؟ چون فقط یک روز اونجاست و فرصت نداره بخواد دنبال بگرده. کمک بزرگی میکنی ممنونم عزیزم. ضمنا اگه چیزی از ایران میخوای من درخدمتتم
"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "
سلام نظرتون درباره هتل های marinem , ikbal , grand hilarium استانبول چیه؟؟؟؟ میشه از لحاظ موقعیت و کیفیت بگید کدوم یکی بهتره؟؟؟؟؟
گاهی گمان نمی کنی ولی می شود گاهی نمی شود، نمی شود که نمی شود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود گاهی گدای گدای گدایی و بخت نیست، گاهی تمام شهر گدای تو می شود...
گاهی گمان نمی کنی ولی می شود گاهی نمی شود، نمی شود که نمی شود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود گاهی گدای گدای گدایی و بخت نیست، گاهی تمام شهر گدای تو می شود...
yuna joon antalya havash garme va shargy vali na be andaze jonube khodemon baraye pesarat moshkeli pish nemiyad az nazare lokhti o in harfa khob onja toristiye va hame model adam hast dar zemn vaghti biyae inghadr sareton garme ke bade ye rooz lokht bodane zanha addi mishe pishnehad mikonam biyaen hotelhasham hame khoban yani servis dehishon khobe akua park ro hatman berin shelale ham hamintor khosh begzare beheton
سلام مارال جان من دارم میام ترکیه استانبول با نی نی میشه راهنماییم کنی کجا برم خرید که قیمتاش خوب باشه؟اول از همه باید یه کالسکه سبک سفری براش بخرم از اینکه جوابم می دی ممنون