2777
2789
والا من همه جارو گشتم و ایزمیر رو واسه زندگی انتخاب کردم هم کنار دریاست هم بزرگ و هم راحت . . . اینجا بعد استامبول قشنگ ترین شهره هستش و سومین شهر بزرگه . . . . راستش این جور که میگن بچه ها گرونه .. والا من که چیزی ندیدم و واسه من چیزی تا حال گرون نبوده چون قیمت ها از همه جا دستمه و میدونم که یه لباس مارک دار واقعا ارزشش همینه . در کل من اینجا راحت زندگی میکنم و تو اسایش هستم . و اگر کمکی خواستید رو من حساب کنید . . . خوشحال شدم کسی رو از ترکیه دیدم . . . به امید دیدار . . .
پالیز جان از اشناییت خوشبختم
هیچ کی از ترکیه نبود اینجا همه فقط یرای تفریح میان
چرا استانبولو برای زندگی انتخاب نکردی؟
میخواید سالم و جوون باشید و پوستتون بدرخشه؟؟؟؟

پس میوه وسبزی و خشکبار بخورید و گوشتو لبنیات کم کنید!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همسرم تو کار صادرات به ایران هستش / بخواطر کار همسرم که مجبور به شهر های مخطلف بره مرکز کاراش رو انتخاب کردیم که به شهر هایی که میره نزدیک باشه از هر طرف / ازمیر جای خوبیه من راضی هستم و از کردا تقریبا به دورم ههههههههههه
سلام دوستان من دارم می یام استانبول بهم بگین واسه لباس مجلسی کجا برم خرید کنم هم واسه بچه 10 12 ساله هم واسه خودم قیمتش مناسب باشه واسه سوغاتی می خوام
من مقیم دبی هستم اگه سوالی دارید جواب می دم
اگر خدا آروزیی را در دلت انداخت بدان که توانایی رسیدن به آن را در تو دیده است
مارال جان سلام عزیزم الان هوا برای امدن به استانبول خوب هست؟زیاد گرم یا شرجی نیست؟ اواخر تیر چه طور؟
عزیز دل مادر بعد از نه ماه انتظار و سختی الان تو بغلمی
خدا را صد هزار مرتبه شکر
خدا جونم عاشقتم
مارال جان از اینکه اینقدر قشنگ راهنمایی میکنی ممنون عزیزم

این حراجیها که میگی رو همسر من اصلا پیدا نکرده. سفر قبل بهم گفتن کنار خیابونهاست که هیچی ندیده. حالا داره میاد استانبول. اگه روز مشخص یا جای ثابتی هست که حراجی لباس بچه یا هرنوع لباسی باشه ممکنه بهم بگی؟ چون فقط یک روز اونجاست و فرصت نداره بخواد دنبال بگرده.
کمک بزرگی میکنی ممنونم عزیزم. ضمنا اگه چیزی از ایران میخوای من درخدمتتم
"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "
سلام نظرتون درباره هتل های marinem , ikbal , grand hilarium استانبول چیه؟؟؟؟ میشه از لحاظ موقعیت و کیفیت بگید کدوم یکی بهتره؟؟؟؟؟
گاهی گمان نمی کنی ولی می شود
گاهی نمی شود، نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است
گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
گاهی گدای گدای گدایی و بخت نیست، گاهی تمام شهر گدای تو می شود...
کسی نیست ؟
گاهی گمان نمی کنی ولی می شود
گاهی نمی شود، نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است
گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
گاهی گدای گدای گدایی و بخت نیست، گاهی تمام شهر گدای تو می شود...
yuna joon
antalya havash garme va shargy vali na be andaze jonube khodemon baraye pesarat moshkeli pish nemiyad
az nazare lokhti o in harfa khob onja toristiye va hame model adam hast dar zemn vaghti biyae inghadr sareton garme ke bade ye rooz lokht bodane zanha addi mishe
pishnehad mikonam biyaen hotelhasham hame khoban yani servis dehishon khobe
akua park ro hatman berin
shelale ham hamintor
khosh begzare beheton