2777
2789
اوخی😂😍

اسی به فکر فرو رفتم خرگوش بخرم، بنظرت آموزش دادنش سخته؟ میلا دستشویی نکنه همه جا؟ 

لبخند بزن، یه کوچولو،،، هر چقدرم مشکل داشته باشی بازم زندگی ادامه داره،،، تنها کار بیخیال بودنه پس 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خواهر من سگ گلدن داشت ولی همسایه شکایت کردن مجبور شد واگذارش کنه 

ما همسایمون سگ داشت اول که اومدن همسایه ها ناراضی بودن اینقدر من پافشاری کردم که مثل بچه ها وابستس و صدمه میخوره الان خدا رو شکر همه پذیرفتنش از این سگ کوچولو مو بلندا

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...

چهاتا مرغ عشق بالغ دارم که جدیدا بچه دار شدن😍😁سه جوجه بیریخت بدون مو😍😂۱۵روز دیگه باید دستی شون کنم

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰
چهاتا مرغ عشق بالغ دارم که جدیدا بچه دار شدن😍😁سه جوجه بیریخت بدون مو😍😂۱۵روز دیگه باید دستی شون ک ...

وااای منم قبلا داشتم خیلی زشتن دو تا شیوید پشم دارن😂😂🙁🙁

•🌛•

به سلامتی. سرلاکم میدید بهشون؟

سلامت باشی

ن مادر پدرشون خیلی خوب بهشون غذا میدن

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰
وااای منم قبلا داشتم خیلی زشتن دو تا شیوید پشم دارن😂😂🙁🙁

😂😂😂😍اوهوم

۲۵ روزه بشن خیلی خوشگل میشن

الان یه کوچولو چندشن😂🤭

اسی به فکر فرو رفتم خرگوش بخرم، بنظرت آموزش دادنش سخته؟ میلا دستشویی نکنه همه جا؟ 

اقا من دارم راضیم بچمم حرف گوش کنه تو جاشم جیش میکنه 

هر وقتم دسشویی داره میدوهه پیش قفسش😁😁

همون چند روز اول دو س بار گند زد بعد بچه خوبی شد البته با اموزش های خانوادگی 😅💪🏻

•🌛•

اقا من دارم راضیم بچمم حرف گوش کنه تو جاشم جیش میکنه  هر وقتم دسشویی داره میدوهه پیش قفسش😁😁 ...

چجوری بهش یاد دادی موقع پی پی برع کنار قفسش

لبخند بزن، یه کوچولو،،، هر چقدرم مشکل داشته باشی بازم زندگی ادامه داره،،، تنها کار بیخیال بودنه پس 
چجوری بهش یاد دادی موقع پی پی برع کنار قفسش

اولا کلی خراب کاری میکرد بعد با دسمال جم میکردیم مینداختیم تو گاشورش 

بعد اولا قبل اینک یاد بگیره تا جایی مکس میکرد سریع میبردمش تو قفس چون نشونش همین بود 

الان اگ حواسمون نباشه بهش همونجا اونقدر میشینه تا یکی بزارتش تو قعس😂😂

•🌛•

ای جونم مهر پدر و مادریه دیگه

خیلی مهربون و مسئولیت پذیرن

مخصوصا پدرشون😍الهی فداشون بشم بچهام خیلی عاقلن