2777
2789
من همستر دارم خیلی زیااااد هم عاشقشم😍😍😍اونایی که همستر دوس ندارن ریپلای نکنن چون خیلی حساسم رو هم ...

عزیزم ما دو روزه واسه پسرم یه همسترکوچولوخریدیم ببین بهمون گفت زیادغذاندین بهش سرشون نمیشه میخورن بادمیکنن من کوچولو کوچولویکم کاهوغروب بهش دادم الان صبح دیدم بی قراره وهی توظرف غذاش دنبال غذاست درصورتی که دیروز این موقع خواب بود یکم بهش غذادادم چقدربایدرروزا غذا بخورن وچندوعده؟

عزیزم ما دو روزه واسه پسرم یه همسترکوچولوخریدیم ببین بهمون گفت زیادغذاندین بهش سرشون نمیشه میخورن با ...

وای الهی عزیزم همیشه بااااید غذا در اختیار داشته باشن گشنه میشن گناه دارن مخصوصا اینکه شب تا صبح بیدارن و گشنشون میشه،غذای مخصوصشو همیشه باید زیاااد تو قفسش بذارین ،غذایی که براش خریدین چجوریه؟چون هم غذای مخلوط دارن هم غذایی که بصورت فله ای میفروشن،در مورد کاهو هم این طفلکا از طریق کاهو و هویج آب بدنشون تامین میشه من در روز سه بار بهش کاهو و‌هویج میدم یعنی هرموقع ببینم نداره بهش میدم،اتفاقا همسترها به اندازه میخورن بازم سوالی داشتی بپرس عزیزم ،بعد هم تو دست نگیرینش خوشش نمیاد

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ما دو روزه واسه پسرم یه همسترکوچولوخریدیم ببین بهمون گفت زیادغذاندین بهش سرشون نمیشه میخورن با ...

از غذای که خودتون میخورین اصلاااا و ابدا بهش ندین فقط غذای مخصوص خودشو بدین،چیزهایی که نباید بهش بدین هم خیلی مهمه پرتقال و مرکبات گوجه فرنگی و شکلات و بادوم و سیب زمینی خام و دونه سیب و میوه ها،کلا هر چیز خام اینایی که گفتم دور از جونش باعث مرگش میشه،انقدر حرف زیاده که نمیدونم کدومو بگم من انقدرررر همه همسترها رو دوس دارم که دلم میخاد زندگی خوبی داشته باشن،هرموقع هر سوالی داشتی همینجا ازم بپرس گلم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
از غذای که خودتون میخورین اصلاااا و ابدا بهش ندین فقط غذای مخصوص خودشو بدین،چیزهایی که نباید بهش بدی ...

فدای محبتت 

والاغذایی به ما ندادفروشنده خودش یکم ریخت واسش اما به مانگفت که بایدبخریم براش فقط کاهووهویج وگشنیزراگفت

منم دیدم زبون بسته هی خودش رابه قفس میزنه آخه گفت غذازیادبخوره میمیره 

بعدخیلی بو داره🙁🙁گفت خاک اره هارا هفته ای یکبارعوض کنید

واینکه همش توقفسه طوری نیست؟آخه هی مدفوع میکنه نمیخوام توخونه بتابه ومیترسم فرارکنه بره جایی که دسترسی نباشه همه چی را بجوئه😁😁

ببخش انقدرسوال کردم کلاًبی تجربه ام

فدای محبتت  والاغذایی به ما ندادفروشنده خودش یکم ریخت واسش اما به مانگفت که بایدبخریم براش فقط ...

وای دلم ریش شد مگه میشه حیوون بی زبون بدون غذا بمونه،کاهو اینا که شکمشو سیر نمیکنه گلم،غذای مخصوصش اسمش پلت، فله ای میفروشن خیلی هم ارزونه،فعلا که پلت نداری یه تیکه نون باگت یا نون لواش البته نون لواشی که نرم نباشه ترد باشه بده بخوره فعلا گشنه نمونه،خاک اره هم از نجاری ها بگیر مجانی میدن منظورم تراشه های چوبه،باید خاک اره ها رو هفته ای دوبار عوض کرد تا بو نگیره قفسش،اگه فکر میکنی حوصله رسیدگی بهش رو نداری پسش بده از همونجایی که خریدی

فدای محبتت  والاغذایی به ما ندادفروشنده خودش یکم ریخت واسش اما به مانگفت که بایدبخریم براش فقط ...

نه از قفس بیرونش نیار تو قفسش چرخونک داره که بره توش بچرخه؟اگه از قفس بیرونش بیاری بعد تو قفس موندن براش سخت میشه،من خوشحال میشم بتونم کمک کنم چون عاشق همه همسترهام گلم

نه از قفس بیرونش نیار تو قفسش چرخونک داره که بره توش بچرخه؟اگه از قفس بیرونش بیاری بعد تو قفس موندن ...

فردا حتمامیرم غذاش را میخرم آره توقفسش چرخونک داره بازی میکنه ببین مااینوبرای پسرم خریدیم خیلی دوست داره😍😍اماخداییش ماهم این یکی دوروزه ازش خوشمون اومده خیلی بلا و زبله😍😍

فردا حتمامیرم غذاش را میخرم آره توقفسش چرخونک داره بازی میکنه ببین مااینوبرای پسرم خریدیم خیلی دوست ...

چقدررر خوب که براش قفس مخصوصشو خریدین که چرخونک هم داره،چون بضیا برای اینکه هزینه نکنن میذارنش تو قفس پرنده که اصلا خوب نیس،آرره دوس داشتنین خیلی بانمکن😍😍

و اینکه میشه قفسش را توی تراس بذاریم گاهی البته الان تراس خنکه  

نه اصلااااا سرما میخوره

قفسشو خاستین تمیز کنین یه جعبه بزرگ اگه دارین که از قفس بزرگتر باشه،قفسو بذارین توش درشو باز کنین بیاد تو جعبه بعد قفس رو خالی کنید و‌بشورین و خوب خشک کنین و خاک اره تازه بریزین،اینکارو حتما شب انجام بدین چون شبها بیدار و سرحاله

منم مرغ و خروس دارم عاشقشونم

ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﻧﻮﺭ الله ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﺎﺭ ﺑﺎﻃﻞ (ﻭ ﻃﻌﻦ ﻭ ﻣﺴﺨﺮﻩ) ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ الله ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﻛﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺧﻮﺍﻫﺪ داشت.

من دو تا عروس داشتم وقتی از مراسم سوم مادربزرگم برگشتم دیدم دختر افتاده کف قفس خدا میدونه الان که دارم مینویسم چه اشکی میریزم. بعد از ۷ سال قلبم سوخت براش هنوز بعد از یکسال و هفت ماه گریه میکنم براش

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...