بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خواهر من سگ گلدن داشت ولی همسایه شکایت کردن مجبور شد واگذارش کنه
ما همسایمون سگ داشت اول که اومدن همسایه ها ناراضی بودن اینقدر من پافشاری کردم که مثل بچه ها وابستس و صدمه میخوره الان خدا رو شکر همه پذیرفتنش از این سگ کوچولو مو بلندا
چهاتا مرغ عشق بالغ دارم که جدیدا بچه دار شدن😍😁سه جوجه بیریخت بدون مو😍😂۱۵روز دیگه باید دستی شون کنم
قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰
قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰
وااای منم قبلا داشتم خیلی زشتن دو تا شیوید پشم دارن😂😂🙁🙁
😂😂😂😍اوهوم
۲۵ روزه بشن خیلی خوشگل میشن
الان یه کوچولو چندشن😂🤭