2777
2789
عنوان

خانمهای مذهبی ی سوال دارم

150 بازدید | 8 پست

اگر شخصی ی مجموعه آموزشی رو به قیمت خیلی بالا عرضه کنه

بعد ی نفر اون مجموعه رو بخره و خودش به مبلغ کمتری بفروشه که خب حتما اون صاحب اصلیش رضایت نداره

خرید ما از شخص دوم گناهه؟ نمیشه گفت خب خریده مال خودشه دلش میخواد ارزون بفروشدش؟

🌷

09640 /  پاسخگویی به سوالات دینی 

از اینجا بپرسید  بنظرم  جواب درست تری  رو از کارشناسان  دریافت می کنید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرسوال شرعی داشتی زنگ بزن پاسخگویی به سوالات دینی آستان قدس رضوی

اونجوری خیالت راحته که جواب درست میگیری

ماها اطلاعاتمون محدوده

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹

اگر خودش استفاده نکرده باشه و فقط به یک نفر بفروشه شاید گناه نباشه. ولی معمولاً اون شخص دوم، این مجموعه رو به یه نفر نمیفروشه که... به چندین نفر میفروشه. لباس نیست که بگی به یه نفر میفروشه و تموم میشه. اپلیکیشنه و معمولاً تا یه تعدادی میشه نصبش کرد. بعضیا هم با دست‌کاریش ممکنه محدودیت نصبشو بردارن. خب مشخصه که گناهه. نفر اول کلی هزینه کرده، وقت گذاشته، کلی نیرو زیر دستش هستن کار میکنن حقوق اونا رو میده و ... به نظرم از لحاظ شرعی هم درست نیست.

اگر خودش استفاده نکرده باشه و فقط به یک نفر بفروشه شاید گناه نباشه. ولی معمولاً اون شخص دوم، این مجم ...

حالا نفرم اولم کارمند و اینا نداره تجربیات خودشه ولی خب اونم انصافا گرون میده

🌷
حالا نفرم اولم کارمند و اینا نداره تجربیات خودشه ولی خب اونم انصافا گرون میده

شما از کجا میدونی؟ خودش تنهایی نشسته یه مجموعه آموزشی رو از صفر تا صد تهیه کرده؟ کارمند هم نداشته باشه کلی زحمت کشیده. کلی وقت گذاشته، تجربیات خودشو طبقه‌بندی کرده که من و شمای نوعی بتونیم به راحتی ازش استفاده کنیم. 

بعد اون نفر دومی که داره اون مجموعه‌ رو با قیمت پایین میفروشه، دلیلش چیه؟ قطعاً به شما یه نفر که نمیفروشه... به چندین نفر میفروشه. در واقع داره مفت و مجانی از فروش زحمات یکی دیگه پول درمیاره. شما خودتو بزار جای نفر اول. آیا راضی هستی یکی اینطوری از زحمات تو استفاده کنه؟ تو توی اون برنامه تجربیاتتو به اشتراک گذاشتی. نفر دوم میتونه از اون تجربیات استفاده کنه و پیشرفت کنه. نه اینکه یه برنامه آماده رو با قیمت مثلا صد تومن بخره و همونو با قیمت ده تومن به صد نفر بفروشه!!!

شما از کجا میدونی؟ خودش تنهایی نشسته یه مجموعه آموزشی رو از صفر تا صد تهیه کرده؟ کارمند هم نداشته با ...

اره درسته

نفر دوم قصدش کاملا سو استفاده و کسب منفعته

ولی فکر کردم شاید خرید برای ما اشکال شرعی نداشته باشه

و گناهش متوجه همون شخص دوم باشه

🌷
اره درسته نفر دوم قصدش کاملا سو استفاده و کسب منفعته ولی فکر کردم شاید خرید برای ما اشکال شرعی ندا ...

نه دیگه، شما با وجود اینکه از این مسئله اطلاع دارید، اگر ازش خرید کنید یعنی دارید کمک میکنید بهش. شما اگر واقعا مشکلتون، مالی هست، و به اون مجموعه نیاز دارید، با صاحب اصلی صحبت کنید، شاید راضی بشه بهتون تخفیف بده.