2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3741 بازدید | 188 پست
بنظرتون بمونم یا برم

خودت چی فکر می کنی میخوای زندگیت رو کلا نابود کن خیلی شلوغش کردی نمی دونم شاید هم برای مسائل دیگه دلت پر بوده ولی الان خودتم مقصری دهن به دهن میزاری میزندت بدتر جیغ میکشی واقعا ارزش  داشت آبرو ریزی کتک کاری لج نکن وقتی شوهرت وحشیه چرا بدتر میکنی الان بلایی سرت میومد خوب بود واسه یه نهار 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

قبول نکردم شوهرمو دوس داشتم گفتم نمیام باز اینجوری دعوا راه انداخت ک بیا ازت نمیخورن ک منم کم تجربه

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️حداقل از الان با مادرشوهرت سر سنگین شو خواهشا جاریتم اومد بگو بیا خونه خودم به اونم نگو بیاد پایین

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
چون ازش بدم اومد چون فرق دونست حالا اگر اون بیاد خونه من من مهمون داشته باشم این حرفو ب اون میزنم یا ...

میدونم من نمیگم اون کار خوبی کرده.من کاملا درک میکنم موضکع رو و بهت حق میدم.ولی اصلا دلیلی نداشت اینهمه کشش بدی عزیزم

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

من کیک درس میکنم میبرم براش ترشی درس کنم میبرم هروقت غذا خوبی داشته باشم براش میبرم ک فقط خوشحالم کنم همیشه روز مادر براش کادو گرفتم هرجا رفتم سوغاتی آوردم قدرمو نمیدونن

خیلی دلم شکست

عزیزم 😘حالا منظورش هرچی که بود فوقش منطورش این بود اون عروسم اومده تو پاشو برو مزاحمی اصن ،این بدترین حالتشه درسته،؟

اولا ک اروم باش بعدشم هوشیار باش بخاطر مادره با شوهرت دعوای شدید نکن ک از دوتاشون بخوری هم از اون حرف بخوری هم از این کتک ،

هروفت واسه شوهرت از حرفای مادره میگی شبیه درددل بگو مثلا بگو مامان غذا درست میکرد منم دوست داشتم پیششون بمونما ولی دیگه اینجوری گفت پاشدم اومدم خونه ،

یا نهایتا همونجا کمک میکردی و بعدشم عذا تو میخوردی اخرشب می اومدی ،

نه والا اصلنم مشتاق ب شنیدن دعوای زنو شوهرا نداریم من معتاد نینی یایت شدم وگرنه افسردگی گرفتم از این ...

منظورم مشتاق برای راهنمایی بود عزیزم منم مث خودت معتادشدم ازدعوای ی نفردیگه اعصابم خوردمیشه  

جیغو دادش برای این بوده ک گفته جمع کن برو خونه بابات 

خب بگه لسی هم حقی داره تواین زندگی نباید زود جا خالی بده 

بجنگه واسه زندگیش ازحریمش معقولانه وباسیاست دفاع کنه وحقشم درست بگیره کسی مخالف مخالفت‌های اسی نیست اما روش بدی وانتخاب کرده 

عزیزم 😘حالا منظورش هرچی که بود فوقش منطورش این بود اون عرویم اونده تو پاشو برو مزاحمی اصن ،این بدتر ...

آخه مشکل اینجاس خرج با شوهرمه هروقتم میرم مث کلفت من غذا میپزمو ظرف می‌شورم نمی‌دونم چش بود

خدا از مادرشوهرای اینجوری و شوهرای اینجوری نگذره دختر مردمو ازار میدن ،ایشالا هرکی هرکاری میکنه شر د ...

منم گفتم اگ خواهر خودت بود این امروز قبول میکردی؟من چون داداش خوبی ندارم سرم داد می‌کشی می‌زنیم😭

من جات بودم میگفتم مامان جان من میمونم بیشتر گوشت بیارین بیرون...تمام!این همه هم اعصاب خوردی نداشت ...به نظرم مقصری ...بلد نیستی چطور برخورد کنی...لطفا هیچ حرف مادرشوهرتو به دل نگیر که خودتم اسیر شی...

فقط خط قرمزت بی ادبی و بی احترامی باشه...منظورم اینه که وقتی مستقیم بت بی احترامی کرد اونوقت بت بربخوره....نه مواقعی که دو پهلوعه...خب دوست داشته ازت دوباره بپرسه مطمئن شه...هرچند امکان داره واقعا قصد بدی هم داشته ولی لطفا این جور موقع ها سعی کن قضیرو خوب ببینی ...با خودت بگو حتما یادش رفته...میدونی چقدر زندگی برات لذت بخش تر میشه؟

بازم هیچی...