2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 25 پست
هی هی هی اونوقت ننه بابای انتر شوهرم همیشه پشتشتن

پدر شوهر مادر شوهر منم.یعنی پسرشون براشون مقدسه.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بهت حق میدم عزیزم الهی چقدر الان دلت گرفته 

به خدا دلم داره میترکه.میدونی شوهرم وقتی میبینه کسی پشتم نیست بیشتر عذابم میده.حتی هیچکسو بی کس نکنه.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
تازه فحششونم میده  دادم میزنه سرشون ول چی میگفتم قربونت برم اعصابتو خرد نکن پول مهرشو میدیم ...

هی روزگار  

اره شوهرم منو اصلا نزده بود اولین بار بابام جلوش منو زد 

دیروز با شوهرم حرفم شده بابام داد میزنه به من میگه هرزه بی عرضه خبرتو برام بیارن.بابام اینجوری میگه دیگه از شوهرم چه انتظاریه

خدا لعنتشون بکنه

هییییی خدا من امروز فهمیدم هیچ پناهی ندارم.به خدا دیگه نمیرم دیدن پدر مادرم.دیگه اسمشونو نمیارم.

الهی عزیزم چقدر برات ناراحت شدم واقعا توقع نداشتی برخوردشون خیلی بد بوده آره قبول دارم اگه بدونن تنهایی کسی هواتو نداره بیشتر باعث عذاب هستن ولی حالا که شرایط و اینجوری دیدی بهتره اونقدر خودتو قوی کنی که به هیچ کیمحتاج نباشی 

خدایا شکرت 😍😍😍
اومدم تاپیک زدم درد م گفتم باور نکزدی بحق گزیه های دو روز م بحق ترس وحشتی ک دخترم کشید سرت بیاد تا ح ...

اگر واقعا شوهرت مشکل روانی داره همون موقع زنگ بزن بیان ببرنش.من دوستم همسرش مشکل روانی داشت سر بزنگاه زنگ زد اومدن بردنش آسایشگاه روانی بستریش کردن.اگه شوهرت خوب شده بود و الان مشکل پیدا کرده موقع خوب بودن سنگاتو باهاش وا میکندی.عزیرم با نفرین مردم به جایی نمیرسی.نفرین اثرش به خودت برمیگرده.من نه تو رو میشناسم نه همسرت رو باعث و بانی رواتی بودن شوهرت هم من نیستم.رو خودت بیشتر کار کن.