چقدر بده آدم حتی نتونه با پدر و مادرش هم در دل کنه.چهل سالمه ولی تاحالا یه بار هم نشده حس کنم پدر مادر پشتم هستن.چقدر بده درد دلهایی که با مادرت کردی رو بعدا مادرت برعلیهت استفاده کنه.چقدر بده پدرت هم پشتت نباشه.خدایا دلم داره میترکه.الان به مامانم گفتم دیگه دختری به اسم من نداری فکر کن مردم روم یه خروار خاک ریختن.هر وقت مردم بیاین سرقبرم.
گفته بودی که چرا محو تماشای منی **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
درکت میکنم درد دل با بعضی آدم واقعا اشتباه محض من یه دفعه با یکی درد و دل کردم بخدا همه رو گذاشت کف دست طرف البته بد نگفت واقعیت رو گفتم ولی کار بدی کرد خدا ازش نگذره
خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
یعنی من یه حرف هم نمیتونم به مامانم بگم میبره میزاره کف دست شوهرم.فکر میره به شوهرم میگه نگار پشت سر خانوادت فلان حرفو به من زده.آخه یه مادر چرا باید همچین کاری بکنه؟؟؟؟؟
گفته بودی که چرا محو تماشای منی **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
منم دیروز با شوهرم دعوای شدید کردیم فکر کن مامانم عوضاینکه این وسط دعوا رو جمع کنه با داد و بیداد به سوهرم میگه آره پشت سر مامانت فلان حرفو زد نگار پشت سر داداشت فلان حرفو زد.