چقدر بده آدم حتی نتونه با پدر و مادرش هم در دل کنه.چهل سالمه ولی تاحالا یه بار هم نشده حس کنم پدر مادر پشتم هستن.چقدر بده درد دلهایی که با مادرت کردی رو بعدا مادرت برعلیهت استفاده کنه.چقدر بده پدرت هم پشتت نباشه.خدایا دلم داره میترکه.الان به مامانم گفتم دیگه دختری به اسم من نداری فکر کن مردم روم یه خروار خاک ریختن.هر وقت مردم بیاین سرقبرم.
گفته بودی که چرا محو تماشای منی **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
الهی عزیزم چقدر برات ناراحت شدم واقعا توقع نداشتی برخوردشون خیلی بد بوده آره قبول دارم اگه بدونن تنهایی کسی هواتو نداره بیشتر باعث عذاب هستن ولی حالا که شرایط و اینجوری دیدی بهتره اونقدر خودتو قوی کنی که به هیچ کیمحتاج نباشی
اومدم تاپیک زدم درد م گفتم باور نکزدی بحق گزیه های دو روز م بحق ترس وحشتی ک دخترم کشید سرت بیاد تا ح ...
اگر واقعا شوهرت مشکل روانی داره همون موقع زنگ بزن بیان ببرنش.من دوستم همسرش مشکل روانی داشت سر بزنگاه زنگ زد اومدن بردنش آسایشگاه روانی بستریش کردن.اگه شوهرت خوب شده بود و الان مشکل پیدا کرده موقع خوب بودن سنگاتو باهاش وا میکندی.عزیرم با نفرین مردم به جایی نمیرسی.نفرین اثرش به خودت برمیگرده.من نه تو رو میشناسم نه همسرت رو باعث و بانی رواتی بودن شوهرت هم من نیستم.رو خودت بیشتر کار کن.
گفته بودی که چرا محو تماشای منی **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی