2777
2789
عنوان

قیمت پورشه پانامرا چنده

| مشاهده متن کامل بحث + 2737 بازدید | 118 پست
شوهرم داشته باشم طلاقش میدم تو فقط اوکی کن😬😂

حیفه طلاق نده گناه داره 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کجا ماها میبینیم؟ ما مردم متوسط ۹۶ درصدیم  اونایی که میگی مال شمال تهرانه

من خودم قم زندگی میکنم ولی ماشینا ملیاردی تو خیابون دیدم 

تهرانم همون محله های متوسطش رفته بودیم برای کاری چندتا ماشین خ لوکس ملیاردی دیدیم 

بعد از کجا معلوم برادر اسی جز همون شمال تهرانیا نباشه ! 

گفت ماشین خریده سفینه فضایی نخریده ک انقدر براتون غیر ممکن جلوه میکنه

همچین زیادم نیست  اصولا ۹ شب به بعد میان اونم نه جوری که اینقدری که شما میگین زیاد باشه

توهم زده ولش کن 

ایرانو با دبی اشتباه گرفته 

دبی هم از اندرزگو لاکچری تره 

بنظرت خوبه زن شیخ امارات بشم؟😂😂😂😂

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
این دعا که میگی حاجت رو برآورده میکنه؟ تاثیر داره؟

هر حاجتی داره در یک جلسه صدبار بخون عزیزم

إِلَهِي كَيْفَ أَدْعُوكَ وَ أَنَا أَنَا، وَ كَيْفَ أَقْطَعُ رَجَائِي مِنْكَ وَ أَنْتَ أَنْتَ، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَسْأَلْكَ فَتُعْطِيَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَسْأَلُهُ فَيُعْطِينِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَدْعُكَ [أَدْعُوكَ ] فَتَسْتَجِيبَ لِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَدْعُوهُ فَيَسْتَجِيبُ لِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَيْكَ فَتَرْحَمَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَتَضَرَّعُ إِلَيْهِ فَيَرْحَمُنِي، إِلَهِي فَكَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَى عَلَيْهِ السَّلامُ وَ نَجَّيْتَهُ، أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ أَنْ تُنَجِّيَنِي مِمَّا أَنَا فِيهِ، وَ تُفَرِّجَ عَنِّي فَرَجاً عَاجِلاً غَيْرَ آجِلٍ، بِفَضْلِكَ وَ رَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ
من خودم قم زندگی میکنم ولی ماشینا ملیاردی تو خیابون دیدم  تهرانم همون محله های متوسطش رفته بود ...

چشماتو باز کن به زندگی متوسط مردم ببین خیلیا با سختی زندگی میکنن 

شمال تهرانم اینقدر زیاد نیست ماشین اصولا چیزی نیست که هر کسی اینقدر سرش هزینه کنه حتی ثروتمندش

اره بخدا 

دبی بیا برو ببین از بالاشهر ایران درست حسابی تره 

همچین زیادم نیست  اصولا ۹ شب به بعد میان اونم نه جوری که اینقدری که شما میگین زیاد باشه

من نگفتم ریخته وسط خیابون ک 

ولی منی ک حتی تو یه شهر کوچیکم گه گاه میبینم پس چیز خ عجیب غریب غیر ممکنی نیس 

خوشم نمیاد از کشور امارات کلا به دلایل انسان دوستانه ولی خب چرا که نه فقط حق طلاق یادت نره   & ...

فقط با اولی و دومی دعوا نکنم 😂😂😂😂😂