2777
2789
عنوان

قیمت پورشه پانامرا چنده

| مشاهده متن کامل بحث + 2737 بازدید | 118 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باز اماراتی ها از این جهت بهترن عراق خیلی بده تتو چند همسری این طور که شنیدم

خودمم بدم نمیاد 😂😂😂😂😂😂 فقط پول 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
چشماتو باز کن به زندگی متوسط مردم ببین خیلیا با سختی زندگی میکنن 

وا عزیزم 😑😐😐😐😐 فازتونو نمیفهمم 

اصا چرا قیمه هارو میریزین تو ماستا 

بله خ از مردم تو سختین اصا شما بگو ۹۹ درصد  

ولی من میگم بالاخره ک یک در صد ثروتمند هستن :/ و ممکنخ برادر اسی یا خیلیا دیه جز اون یک درصد باشن 

وا عزیزم 😑😐😐😐😐 فازتونو نمیفهمم  اصا چرا قیمه هارو میریزین تو ماستا  بله خ از مردم ت ...

فاز خودتم درک نمیکنم 

سنت کمه 

بیخیال 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
وا عزیزم 😑😐😐😐😐 فازتونو نمیفهمم  اصا چرا قیمه هارو میریزین تو ماستا  بله خ از مردم ت ...

بله ولی کسی که پورشه خریده میاد اینجا تاپیک بزنه قیمت بپرسه عاخه؟؟

حتی اگه واقعا نمیدونه چیزی هست به اسم گوگل😑💔

https://harfeto.timefriend.net/16919889960464
قاعدتا از چند ماه پیش باید ارزون تر شده باشه💔 اینی که من دیدم حدود۴وخورده ایی بود😑

قیمت پانامرا ۲۰۲۰ ارزون ترین مدلش ۱۱۰ هزار دلاره که شما با دلار ۲۵ حساب کنید میشه دو میلیارد و هفتصد و پنجاه قیمت گمرک رو هم من اطلاعی ندارم

بله ولی کسی که پورشه خریده میاد اینجا تاپیک بزنه قیمت بپرسه عاخه؟؟ حتی اگه واقعا نمیدونه چیزی هست ب ...

خودش نخریده ک برادرش 

ولی با قسمت دوم حرفتون موافقم 👌🏻

خوشبینانه نگاه کنیم از سادگیشونه